Silly season

Lionel Messi kommer att börja spela i Gråryssland för laget Dynamo Foolyastupidungar. Om två veckor börjar han där. "Det ska bli jätteroligt" säger argentinaren, fast på spanska "Jag har alltid drömt om att spela riktig fotboll i Gråyssland. Förresten är jag lite trött på Barcelona och att deras tröjor inte är så snygga."

Dynamo Foolyastupidungars tröjor är bruna. Bara bruna och med en sorts gråa siffror på ryggen. Tyvärr kommer inte Messi kunna fortsätta ha nummer 10 eftersom det redan är upptaget av Dynamo Foolyastupidungars brasilianare Beiron. Messi kommer ha nummer olva, förlåt, elva.


Beräknad mankhöjd i Gråryssland, samma som tidigare. Foto: Marcelo Del Pozo

I Gråryssland är fotbollsfansen glada. "Hurra!", säger ett fan på staden i en intervju. Någon drar historien om hur Messi en gång blev till den han är. Förr i tiden var han mycket kortare än vanliga barn. Det innebar att han inte fick åka speciellt många karuseller på tivolit. Messi älskade karuseller o bad sin far om råd. Då sa hans pappa till honom "om du blir världens bästa fotbollspelare ska du få åka vilka karuseller du vill." Då blev Messi världens bästa fotbollsspelare.

Den trista epilogen: När Messi för en tid sedan återvände till tivolit o triumferande visade ett papper på att han är världens bästa fotbollsspelare så sa tivolidirektören att det inte var Messis pappa som bestämde. Det är det lilla gröna strecket på pinnen i kölinjen. Det visade sig att Messi fått köra krockbilar i många år o att han blivit världens bästa fotbollsspelare i onödan. Han får fortfarande inte åka Dejting Natasha Giggs, för där måste man vara ännu längre.

Mycket sannolika rykten talar för att Fabregas kommer att börja i Barcelona. Han får i så fall ha nummer 10.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits