God Du ska inte tro att du får slippa Filippa

Det borde handla om julen dessa dagar. Och att köpa saker.

Istället handlar allt om Bionda Reinfeldt. Bionda är känd för att inte ha gjort någonting.

Bionda Reinfeldt är inte känd för att hon hade sex på riktigt i teateruppstättningen av Den goda viljan. Även om en galen regissör skulle ha stått vid sidan av och gapat om att det inte ingår i manus är det inte det hon är känd för.

Bionda Reinfeldt är inte känd för att det var hon och ingen annan som kom på att the Ark är Magnus Ugglas engelspråkiga karriär med några inhyrda stjärngossar som står för scenframträdandena. Detta trots att ryktena säger att Bionda Reinfeldt blir mycket upphetsad av Magnus Ugglas frisyr. Någon har tänkt att om den vore blond vore den E-type. Men nu är den mörk och the Ark. Dan Brown förklarar inom parantes (att the Ark egentligen uttalas Dark och betyder en mörk variant av Biondas kortaste pojkvän).


Love grows where Ola Salo goes

Enligt saudiarabiska TT var det första gången vi hörde melodifestivalens vinnare när Magnus Uggla spelade upp den på tävlingen. Nyhetsbyrån menar att det är värt en applåd och under nästa helg har man utlyst en landsapplåd, vilken kommer att ta plats i hemmen och vara av diskret art. Vi kommer inte märka av den här i Sverige.

Men ändå. Till sist var det tvunget att hända att rätt låt vann.

Love grows och förenar! Det bästa sedan Carola om ni frågar mig. Men det gör ju inte många nu för tiden.

hits