Byta jobb?

Sista anropet innan det är uttjatat: Apropå SSU-ordföranden: Om man inte kan hantera sitt arbete, det vill säga utföra det proffesionellt utan att låta känslor styra, då är man kanske inte rätt man på rätt plats.

Vi har alla rätt att möta en människa som utövar sitt yrke utan att behöva riskera att få en smäll på käften. Det finns inga ursäkter. Inga undantag. Så säger lagen.

12351-27

Dock menar en kille som heter Fadde att en viss sorts människor söker sig till vissa yrken. Tja, men det är väl upp till arbetsgivaren att gallra. Det är förbjudet att slåss.

Det gör också ont i ögat att bli slagen. Därför, säger Fadde, är det tur att det är olagligt.

(Titta så ont det gör:)

Den som inte klarar av att arbeta utan att puckla på förste bäste som står i vägen borde byta jobb, ty han klarar inte pressen. Så säger SSU-ordföranden. Sedan sjunger hon OS-guld, os-guld, os-guld...utan att tappa bort sig alltför ofta.

Lars

Troligast nästkommande vecka, enligt folkpartiets mailgrupp Elits ordförande Doktor Alban, är att slalomåkaren Karin Pilsäter kommer att ta små barn till fånga och röstfiska genom dem. Det är för att hon och Lars Leijonborg är desperata nu. Eller "på hugget", som de själva benämner det. Doktor Alban hoppas att hon gör barnen ganska illa. Det är för övrigt mer mailgruppen Elits åsikt än hans egen, men den gäller tills vidare. I Elits namn får och ska man säga och göra allt förutom att berätta sanningen om bögar eller journalister. Eller om det var "för"...Det viktiga är att skada, sen är det inte så intressant hur. Doktor Alban drömmer om landminor, men får hålla sig till lösvaginor. Hans mor säger ingenting längre. Fast det är i ett elitistiskt syfte, inte för att hon inte har lust.

Beväpnad med vapen kommer troligtvis Karin att hota att döda små barn om folk inte röstar in ett speciellt parti i riksdagen. Det är bara sååå elitistiskt skulle Alexander Bard ha tjutit förtjust om han hade haft munnen fri. Lars Leijonborg säger att den här gången menar partiet allvar. På allvar.

Visste ni förresten att Alexander Bard är bög? Han ligger med män. Fast han, om ni inte visste, själv är man. Så går det till ibland. Han är nästan lika bögig som landets sista proletärförfattare Sigge Eklund. Fast Sigge luktar mycket godare och rör sig mycket elegantare än vad Bard klarar av. Även fast det var Bard som tragglade med baletten som barn. Det har med individuell hållning att göra. Där Sigge har egna saker för sig brukar Alexander Bard köpa folkpartiöverblivor på ÖverskottsBolaget. Viva ÖB, säger Bard och hans armé av ren elit. Det har vi ettor och nollor på.

Men, det finns alltid ett gudomligt "men". Håll fast vid det som vore det ett "om". Yogaposition:

Sigge Eklund påpekar i sin senaste pamflett att Karin Pilsäters plan att utnyttja barn för egen vinnings skull skulle kunna leda till ett och annat. Ett antal promille, komma någonting och tanten kör efter kortbyxor, gissar Sigge. Sedan gissar han att på fyllan betyder en hitlermustasch föga och vips sitter Alexander Bard inburad i sitt eget lilla folkparti. Ironiskt nog hänglsad. Bättre män än han har misslyckats med att komma loss. I alla fall tillräckligt fort. Hoppas man gjort rent lösvaginan sedan förre man, skriver Sigge, men ångrar sig sedan och lägger till "varför då?"

Och Lars L gör, som sin idol, en Clinton, och tänder på. Eftersom han gör allvar av sitt allvar denna gång. Han är tvungen nu, med inte bara sig själv, utan även Karin i partiet och den där gränsen på hela fyra jävligt jobbiga procent. Och barn, det vet Lars, är något som folk ömmar för. Det måste man utnyttja. Speciellt i detta läge när man inte längre ser skogen för alla träd.

Bris är härmed informerade.

Det har gjorts två misslyckade försök att nå Alexander Bard. Själva nåendet gick i och för sig bra, det var den alltför brutna svenskan han vägrade ta till sig. Därmed är endast Bris informerade.


Tre bilder jag fått av Millan

12351-24

Jag fick tre bilder postade till mig av någon vid namn Millan. Det var mycket vackra, nästan konstnärliga, bilder. Se själva.12351-26


hits