Brown bunnies hopp hoppar bort över ängen

Kulturministern hann få sparken innan man hann lära sig hennes namn. En helt vanlig tjej i en helt vanlig killes liv alltså. Hoppas att hon skyddade sig och inte blev med barn i alla fall. Mest för hennes skull alltså.

Även jag, säger polaren Per, skulle ha råd att vara moderat om jag inte betalade vad jag är nödd och tvungen till. Fast polaren Per säger också att statsministern har löstagbart pubishår, så man ska inte lita fullt ut på honom. Det mesta rinner inte ut i vasken. Tro mig.

Nej, de flesta, har jag förstått av snacket på stan, är av den meningen att det har med Brown Bunny att göra. Man hävdar bestämt att en avsugning kräver rätt sammanhang för att utgöra kultur.

Kulturministern saknade sammanhang. Hennes sammanhang var att sitta hemma i Timrå och planera alla Agneta Sjödins bröllop. Hur de blir mediala och hemliga men ändå gratis för folket. Och ändå gå med en rejäl vinst. Det jobbet lär vara upptaget nu av fru Borelius. Precis som din lägenhet när du kommer hem från jobbet imorgon.

Polaren Per säger någonting om John Bauer. Det vet han ingenting om.

Lite synd är det. Det hade varit kul med en kulturminister som hade kallat alla nobelpristagare i litteratur för Kolbaz eller Kabanoz.


hits