Romsk romeo

På med finbyxorna o höga stövlar. Kvinnor; av med trosorna. Skaka polisongerna o vifta med tyllet.

Klackarna i taket, en i taget.

Romer har roligare.


Tyskt om Alec

Alec Baldwin är lite skönt tyskt porrig. Han är egentligen född att vara tysk, men en olycklig slump såg till att han föddes i amerika.

Här är ett utdrag om Alec från tyska Wikipedia, stiligt översatt med hjälp av Google.

"Alec är den bästa av alla bröderna. Alla andra är mycket usla i jämförelse. Men de är heller inte födda till att vara tyska. Baldwin ville ursprungligen bli advokat eller politiker.
Han studerade statsvetenskap vid George Washington University. Men senare flyttade han sedan till båda vid New York University och Lee Strasberg Theater Institute i New York. Han är son till Alexander Rae Baldwin, Jr (1925-1983) och Carolyn Newcomb Martineau (1930).

Även svensk drottning är liksom Alec tysk. Hon påstår düsk, men vet inte så bra, det är känt.

Baldwin var först med att synas i TV läkarna. Han stod också för att spela en midsommarnattsdröm av William Shakespeare på scen. 1986 startade han med en biroll i filmen Forever Lulu sin stora debut två år senare och sågs i många filmer. I produktion, Jakten på Röd oktober, Baldwin sedan efterträds som ledande aktör för rollen som Jack Ryan's genombrott. Den fortsatta roll i filmen Patrioter, dock vägrade han att ägna sig åt den Broadwaykarriere. För honom tog Harrison Ford del. Men eftersom Alec är tysk egentligen är det egentligen bra att han inte låtsas vara amerikansk patriot.

För sin roll i Broadway Revival av Linje Lusta, nominerades han till en Tony Award. Många andra har genom åren nominerats till Tony Award, det säger kanske inte mycket därför. För huvudrollen i Das jättebra Boot har han rönt mycket framgång men ingen pris. Men:

Den 19 Augusti 1993 Baldwin gift skådespelerskan Kim Basinger, med vilken han stod för filmen Äktenskapet Man och Getaway tillsammans framför kameran. Eftersom deras skilsmässa 2002, Baldwin och Basinger argumenterar över vårdnaden av deras gemensamma dotterbolag. I april 2007 meddelade Baldwin att han var med sin styrka i slutet och lidande av förälder-barn fjärmande.

I november 2009 uttryckte sin avsikt Baldwin, 2012 vill få ut av filmbranschen.

Baldwin synkroniseras i Tyskland av Klaus Dieter Klebsch."

Tack Google o lycka till i Italien Det är såklart en mänsklig rättighet att vi ska kunna se grov misshandel av utvecklingsstörda barn. Jag håller fullständigt med om ert pressmedelande om att Downs syndrom är ett straff från Gud, i alla fall i Italien.

Baldwin

Vad som händer på Stålfors måste stanna i Stålfors

Det kan ju inte ha undgått någon att det finns en läcka på Stålforskolan.

Inte en självaste Evin Rubar hävdar att hon vet någonting om det. Så illa är det, det har man skrivit under en lång namnlista på.

Alla är misstänkta tills en skyldig träder fram, uppger de fyra rektorerna. Alla omkring oss är potentiellt skyldiga o kan komma att bli lidande. Läckan ska fram. Död eller levande, för det här är på riktigt.

Rektor A berättar att man har försökt finna läckan genom ett antal metoder. Filmning av damtoaletten, infiltrerade elevrådsrepresentanter o dolda mikrofoner i fikarummet. Men man har inte kommit fram till något avslöjande eller i övrigt publicerbart material.

Övervakningen leder som en bonus även till så kallad överskottsinformation. Rektor B berättar att en av vaktmästarna tydligen regelbundet använder sig av damtoaletten. Men eftersom mannen i samtliga fall suttit ner o kissat kommer man inte vidta några extrema åtgärder. Dessutom är ryktet om Jossan i 7b inte helt taget i luften även om, som rektor C mycket noga poängterar, det inte alls handlar om precis vem som helst. Rektor B vet också vem som ritat bilderna av rektor A som sattes upp utanför aulan förra veckan, men han vill inte säga vem det var av integricuösa skäl. Rektor A säger att rektor B egentligen är en man o ibland ringer till rektor C o flåsar o låtsas vara rektor D. Det är inget som kommit fram genom överskottsinformation utan genom några glas för mycket, uppger rektor A. Rektor B berättar att rektor C tänder sexuellt på rektor D o att det egentligen bara handlar om att skynda på något som förr eller senare måste hända. Rektor C börjar prata om någon slöjdlärare som lever lyckligt med en hemkunskapslärare. I o för sig en annan skola o för rätt länge sen, men ändå. Rektor D ser skrämd ut.

På egen hand kommer de ingen vart har rektorerna insett i alla fall. Så nu har rektor D anlitat utredningsbolaget Den Iranska Regeringen för att finna ut vem som ligger bakom. Bolaget berättar på sin hemsida att de har en lång erfarenhet av fall liknande Stålfors. O att de har metoderna för att reda ut situationen.

Läckorna lär inte våga protestera öppet mot tilltaget. Men det kanske trillar in en eller annan film från mobilkameror till media framöver.

Är det snart dags för någon att lära oss ännu en Lexa?

Du har dragit upp byxorna lite lite för långt, o din tröja är lite lite för kort, annars är allt nästan ok

Det intressanta med den här bilden, förrutom att det inte framgår vart han köpt sin hatt, är att det är killen i hatten som lagt ut bilden på nätet. Han anser att killen som tittar fram bakom väggen har förstört bilden.Vilken knasboll som inte kunde låta bli att sticka fram nyllet. Man blir ju inte klok på vissa människor.

Min mormor har förresten en likadan hatt, men hon brukar ha den när hon åker längdskidor, inte till finkläder.

Vår gamle vän håller på sig än

Jag var precis klart med mitt nya härliga inlägg, till punkt o pricka. En god vän skulle sätta det på SJ imorse så skulle jag ha det vid lunchtid. Nu har jag varit vid stationen för att möta upp tåget. Jag har väntat tillsammans med snoriga mödrar som stått med picnickorgar fulla med bullar o rykande choklad o väntat på sina två veckor. Telefonena till polisens barnkidnappningsenhet har gått varma idag. Jag har väntat tillsammans med allt mer förbittrade unga kvinnor som redan hört alla ursäkter. De har redan blivit lesbiska eller köpt katter eller desperadorymt med mannen i närlivs. Uppgivna självmordskandidater har gastat att nu orkar de inte mer o gått hem o tagit tag i sina liv.

När man ringer till SJ för att höra sig för hänvisar de till vårt sunda förnuft. Vi som inte har något sådant uppmanas trycka på siffran 2 o vänta. Där sjunger alla flickorna i Timoteij att jag ska Buy the rivers of Babylon. Nej tack, jag har inte råd. Då har jag inte råd att boka hotellrum genom SJ heller, undrar flickorna. Jag hinner inte uttala hela mitt nej innan samtalet bryts o blir till en kopplingston, lång o utdragen som en vargjakt i Värmland.

När det blinkar till på skylten ovanför oss rycker alla till o stirrar stint. Men det är ingen ankomstid som annonseras. Det är en skyldig som utses. "Allt är regeringens fel." Må så vara, det har varit betydligt kallare än vanligt de senaste tre o ett halvt åren. Men det är ett halvt år innan det går att göra något åt den saken. Det hjälper inte mitt inlägg. Herregud, jag kan inte ens få veta om det fortfarande befinner sig i värmen på Stockholms station med en varmt sockrad Fratte eller om det sitter fastfruset i Hallsberg eller någon annan knut utan annat att glädja sig åt en inplastad ciabatta från igår. Alla gamla barnarbeten är förlåtna. Likaså att ni knep min mormor innan hon hann av tåget i Eskilstuna den där gången när ni hade personalbrist. Jag vill bara ha mitt inlägg.

mvh

din K

Det här är ElisabethHon är kommunikationsdirektör på SJ. Jag vill hamna i livstids fängelse med henne.


Mer musik, tyvärr...

Jag fick precis veta att även Lhasa har lämnat oss många år för tidigt.Både Vic Chesnutt o Lhasa, det är tillräckligt med änglar för de närmaste sju åren.

Damn.

Världens vackraste sång?

Är det bara jag som inte kan bestämma mig om Juliette Lewis hör hemma som världens sexigaste kvinna eller i en annan del av Köping?

En riktigt tråkig video eller vad man ska kalla det. Kanske världens vackraste sång.

Den som väljer att inte blunda kan ju fundera lite på min fundering ovan under lyssningen.
Att äta mer eller mindre italienskt eller till o med i smyg

När man har Charlotte på familjemiddag gäller det att se upp eller bort. Hon är en sådan sorts kvinna som bjuder in sig själv på middag hos okända familjer. Wallraff-metoden - med peruk, ansiktsmålning o genom att uttala sitt namn så fort o otydligt att ingen hinner fatta vem människan är. Ungefär som hon tagit sig in i din TV o din helgbilaga de senaste femton åren. Man bryr sig inte om att fråga utan åter henne hållas. En normal middag är ju trots allt över innan läggdags. O är den inte det så får man väl utnyttja situationen så gått det går.

Till Charlottes försvar ska man säga att hon stoppar i sig vad som helst, dessutom helt omättligt. Det försvarar ett o annat uppträdande i någon musiktävling, hand-i-hand-reportage med den Wahlgrenare som intervjuas för tillfället eller den gastkramande o ständigt närvarande blicken rakt in i aktuell kamera. Totalt fläckri efter en tallrik soppa. Renskrapad tallrik utan ett knyst. Fingerfärdig med kronärtskockan som bara en äkta italienare kan vara.

Dessutom överöser hon inte med partytrick. Såvitt det är känt har hon bara ett enda.

Mitt under samtalet äskar hon tystnad o under ett

Hoo-hoo!

eller ett

Tittut!

lyfter hon på peruken en sekund. Sedan slår hon sig ner o äter igen o pratar om något annat eller inte alls.Charlotte i mörk peruk innan skilsmässan. Innan själva Perelli:t i Charlotte lite grand fallit bort.

Hip hop


Twentyfour seven

Nu ska de kristna be en för oss. Holy holy holy.

Alla kristna i Eskilstuna sluter samman under ledning av körslagets Gry Forsell för att en gång för alla ta tag i situationen. För att rädda vår värld ska de be en vecka i sträck för oss. Söndag till söndag (Ett tag under planeringsstadiet gick kampanjen tydligen under namnet SS Eskilstuna. Fast eftersom det är meningen att hela världen, inte bara Eskilstuna, ska kunna njuta dess frukter så valdes namnet bort o ersattes aldrig.) Man ska berätta för Gud om situationen i skolorna, om arbetslösheten, om Dolph Lundgren o moderaters valfusk. Sedan ska de försöka få Gud att prisa de goda o straffa de skyldiga. En krisgrupp sitter o skissar på lämpliga straff att föreslå för Gud. Domen skall komma. Hårt o rättvist på sitt sätt. I alla fall om Alla kristna i Eskilstuna får sin vilja igenom.

Stadens kommunpolitiker har inför Gud visat upp vissa delar av de annars sekretessbelagda ersättningssystemen för att på så sätt förslagsvis bidra till att de rättfärdiga skall kunna belönas åtminstone ekonomiskt. Det har även anonymt lagts fram förslag på evig vistelse i paradiset, tillsammans med ett stort antal jungfruar samt några lådor rödtjut. Det är oklart om detta förslag utgörs av något av de mörkade styckena i de sekretessbelagda ersättningssystemen eller i vilken mån förslaget har förankring hos Gud. Men det bådar rätt hyfsat, hälsar Johannes löparen från Vilstaspåret.

Jag hoppas i mitt stilla sinne att jag kommer få röntgensyn o kanske lära mig flyga. Inget stort. Bara det. Så för säkerhets skull kommer jag uppföra mig superbra från söndag till åtminstone fredag eftermiddag.

Tanken är god, såklart. Men även om de kristna uppenbarligen besitter ett gott mått av fantasi så verkar sju dygn i övermäktigaste laget. Redan efter någon timmes oavbruten bön kommer man troligtvis behöva komma in på hyllningar av gudslöst s & m-sex eller prisandet av bankbonusar. Vart det leder efter sju hela dagar vete fan. Å andra sidan har Gud berättat för en kompis till Gry Forsell att han kanske inte orkar lyssna hela tiden. Först sa han något om att Alla kristna i Eskilstuna är ju fan inte de enda som ber, sen lade han till att det kanske inte är så jävla kul att bli påkallad hela tiden, dygnet runt o att han om han velat haft det på detta viset väl hade haft ihop det med Linda Bengtzing för länge sen.

Jag sänder i alla fall en bön att det kommer att gå bra, för jag är mycket förtjust i initiativet.

Det har dessutom nått mina små öron att Alla kristna i Eskilstuna dessutom kommer ställa upp i nästa säsong av Körslaget med sina alster. Towa Carsson o Joakim Berg kommer tonsätta dem genom en musikalisk resa av spoken-word o svensk hallelujah-gospel. Bli inte förvånad om det kommer en CD redan innan sommaren. Kanske att den till o med kan falla ner från himlen när du minst anar det.


Pia, vår favoritnia

Mina barn är galet fotbollstokiga. De har lärt mig massor som jag inte kunde tidigare.

Vilket lag Zlatan spelar i, till exempel. Att det finns en kille som heter Messi i samma lag. De har dessutom lärt mig att skilja på Ronaldo, Ronaldino o Christian Ronaldo.

Dessutom har jag lärt mig att uppskatta mitt rödvin tillsammans med en god bit ost o en bild av Puyol.

Famför allt har de lärt mig att Barcelonas o Brasiliens fanstuff går att köpa på Jysk eller i varje presentshop med minsta självaktning.

Men svensk fotboll är ju mer än Zlatan. Det är oxå Pia Sundhage. Legenden.

För att glädja mina barn på Alla hjärtans dag har jag därför köpt in varsitt Pia Sundhagekit, bestående av varsin Pia Sundhageplansch, Pia Sundhagesängkläder o en Pia Sundhage-T-shirt. Det var lite trist att alla artiklarna hade exakt samma motiv, men det är inte hela världen o nåt de kan leva med:

Pia in action. Ingen annan är i närheten av bollen.

Av en slump fyllde hon dessutom femtio år igår. Eller slump o slump, jag är övertygad om att hennes föräldrar älskade varandra o var mycket medvetna om vad de höll på med. Men du fattar vad jag menar. Vi skickar ingen strippa, men vi tänker grattistankar så hårt vi kan!


En o en halv man o en utåtnavel som inte är för oss

Idag berättar löpet om nakenbilderna som sångfröken Laila Bagge inte vill att vi ska se. Först satte jag något i halsen o gapade högt att jag är helt överens med Laila för fösta gången. Men sedan visar det sig att det är en fotograf som tog några bilder på henne under hennes graviditet. Hon var i nionde månaden när han tog bilderna. Det hela handlar om djävulskap uppskruvat ytterligare en nivå.

Dessutom heter han:

Karl-Roland Schröter.

O han finns på riktigt. I samma värld som Johan T Lindwall, Linda Rosing, Nordeas styrelse o några till.

Nu vill Karl-Oskar tjäna pengar genom att sälja bilderna som han faktiskt har rättigheterna till. Rätt o vanligt jädra vett går inte alltid ihop, som vi ju alla vet. Men han töjar faktiskt inte mer.

Jag slipper gärna se nakenbilder på Laila Bagge. Men jag hade kunnat leva med att få syn på något gammalt utvik utan att bli alltför upprörd eller upphetsad. Även om jag misstänker vilken syn Laila normalt har på upphovsrätträtt så tycker jag inte att hon ska behöva drabbas av den i sin mest tillspetsade form.

Karl-Roland. Du uppför dig dumt. Fy på dig. Bläh på dig. 

Folk är riktigt trista ibland. Även om Karl-Roland kan några jättebra partytricks, så är han i alla fall trist just nu.

Här är istället en bild på Dennis Dunn, utan magen i vädret o rätt frivilligt tagen rakt framifrån:
Han är en amerikansk skridskoguru som tydligen hoppat av o börjat jobba som polsk superhjälte.  Han har några förmågor som vi andra inte har. Bland annat så skjuter han intressepilar i ögat på den som glömmer att nicka vid rätt tillfälle. Han har också en jättestor maskin som kan spela Lady Gaga fjorton gånger i rad i ett band runt bältet. Dessutom kan han glida fram fläckvis där väghållningsministeriet missat att sanda. Du kan med andra ord råka ut för honom nästan var som helst. Det är inget särskilt med honom, egentligen, men om du inte läser om honom här, så lär du aldrig göra det.

Med eller utan?

"Ärligt talat", började han när han ringde, "Passar jag bättre med eller utan?"

Jag förklarade att jag inte hade den blekaste, men att jag jättegärna skulle se efter.

Jag hade att välja mellan det här:o det här:Jag skickade ett sms o sa att det inte spelade någon roll, att han är fin både med o utan. Strax kom ett nästan grinigt svar där han krävde att jag skulle välja. O att han satt inlåst på toaletten tills han fick besked.

Jag valde med. (Trots att jag ju faktiskt har en egen toalett hemma hos mig o ger blanka den i huruvida det är upptaget hos honom eller inte.)

Strax ringde han upp igen o var jätteglad. Hans förra fru hade tydligen föredragit utan.

Några dagar senare fick jag ett mms:Han hade döpt bilden till "fri!"

Det är synd om människorna, men det verkar finnas hopp.

Hur många hattar är det förresten på bilden? O finns det en historia bakom att han valt just den där skjortan?

Botemedel

Hör o glöm allt annat!Ha en trevlig helg!

Guru Josh projekt 2010

Det här kan bli aningen tjatigt. Det är ju inte mitt fel. Men det är ditt problem.

Huh Hah! Huh hah!Wahlgren Clan ain´t nuthing to fuk wit!Wahlgren Clan ain´t nuthing to fuk wit!Wahlgren Clan ain´t nuthing to fuk wit!Wahlgren Clan ain´t nuthing to fuk wit!

Huh Hah! Huh Hah! Well Ey Ey? Ey?Yeah! Wahlgren Clan ain´t nuthing to fuk with!Wahlgren Clan ain't nuthing to fuk wit!

Av respekt för läsaren o övriga inblandade samt för Guru Joshs copyright låter vi det vara bra här.

EM utan Danny?

Sång-, dans- o pausfågeln Danny S i showgruppen EMD intervjuades av Belinda Olsson i Debatt. Här är intervjun i sin helhet. 
- Du tänker byta namn har jag hört. Stämmer det?
- Både o. Privat tänker jag kalla mig för Cenny, men i gruppen kommer jag fortfarande kallas för D.

- Varför då?
- För att det blir lättare att skaffa jobb om man heter något mer svenskt.

- Jo, men varför kommer du fortfarande kallas för D?
- Annars skulle det ju inte vara EMD, hehe. Då skulle det ju vara EMC.

- Men vadå, kallar de andra killarna dig för D?
- Nej, de säger Danny.

- Kommer de säga Danny när du heter Cenny?
- Då kommer de kanske säga Kenny. Jo, det tror jag nog att de kommer göra.

- Men vem kommer kalla dig D då?
- Typ du? O alla fansen.

- Jag kan väl inte kalla dig D om du heter Cenny.
- Näh, men du fattar vad jag menar.

- Näh.
- Okej. Fast jag litar på fansen. Det är dem vi lever för.

- Finns det planer på att vidareutveckla din solokarriär o att lämna EMD i sticket?
- Jag kommer aldrig lämna EMD.

- Vadå, inte ens om hundra år?
- Nja, alltså. Vi spelar så länge det är roligt.

- Men vadå, är det jämt roligt? Kommer du hoppa av eller inte?
- Det är alltid roligt, såklart.

- Groupies?
- Eh. Ja...

- Vet du vad det är?
- He. Ja...

- Vem har mest groupies i gruppen?
- Inte jag i alla fall.

- Skulle du vilja att det var du?
- Nej, jag gör det här för att jag tycker om att dansa o sjunga. Jag brinner för att underhålla.

- Kommer du vara med i EMD om hundra år alltså?
- Ja, om vi lever då, så kanske.

- Om hundra år?
- Den som lever får se.

- Jag tror inte att jag lever då.
- Då får du aldrig veta.

- Tänk om man kunde resa till framtiden.
- Det vore coolt.

-Ja. O till förr i tiden. Innan EMD. Alltså jag menar...

Hela intervjun tog femton sekunder. Sedan började Belinda kalla det för ett eventuellt reklaminslag o gick vidare med nya frågeställningar.

Det var allt. 

hits