Alternative Slut

12351-22

Some of us just don´t know when to quit.

Men slutligen har jag lärt av mina misstag. Det var en skön och befriande känsla. Tack Runar, Åke och Åsa!

Med denna lärdom kommer även evigt liv. Tack! Jag hoppas jag kan fylla dagarna med innehåll.

I alla fall finns det någonstans en skön fåtölj som väntar på Christina. Och Johanna måste skynda sig - kaffet håller på att kallna!

Alla andra är lika välkomna, det ska ni veta! Herr Ingvaldsson ska veta att det finns en flaska cognac som ingen får röra innan han hittat fram.

Och till sist vill jag ge en julklapp till alla som kännt kränkta eller provocerade av det jag skrivit här:

12351-23

Det må vara synd att avslöja innehållet, men... I varje gosses mun finns ordet "inte". (Det vet jag alltför väl). Detta "inte" kan ni använda precis var som helst i denna blogg, så att innehållet faller er mer i smaken. Detta är min gåva till er så jag kommer givetvis inte utnyttja mina advokater eller copyright. Detta är fredens tid.

God Jul!

Tack alla för den här tiden.

Slut

12351-21

Trogna läsare har förstått det. Troligtvis innan jag själv gjort det. 

Det finns flera skäl. Det främsta handlar om tid. Tiden finns inte för att hålla liv i det här på det sätt jag önskar. Inte kraften heller och därmed inte tankarna. Det är synd, men det är sant.

Jag kommer att fortsätta. Jag har redan börjat på nytt. Kanske hittar den som vill dit. Det blir mer sporadiskt och spontant. Åtminstone till en början. Hur det utvecklar sig återstår att se.

Men gällande det här - Det är tid för mig att gå nu. Tack för tiden som varit.

Jag mötte Lassie

På radion sjunger Totta Näslund - vila i frid - "Alltid inom mig". Det är en duett med en liten flicka. Hon är jätteung och pytteliten. Det är inte någon man ligger med. Man ligger med Rickforsare. Rickforsare är till för att ligga med. Inte små flickor.

Min granne har inte legat med Rickfors. Hans inkallelseorder bör komma inom kort. Det märks på hans hippieanda - han har Roger Pontare som julstjärna. Det spelar ingen roll om han totalvägrar. Rickfors tar egna initiativ. Även min granne kommer bli man. Rickfors kommer att hitta honom. Det kommer att bli skönt att bli av med lite av fjollandan i grannskapet.

Totta sjunger duett. Man blir fruktansvärt sugen på att ligga med flickan han sjunger med. Jag kommer inte att få göra det. Det kommer hon berätta om i tidningarna inom kort. Det skulle kunna göra ont. Men jag tänker påstå att hon ljuger. Sedan går jag och har sex med Rickfors. Det ska bli skönt för henne.

Flickan som sjunger med Totta sjunger "Ligg med mig, så somnar vi i skedställning sedan". Det låter äkta, men jag vet att hon ljuger som den värsta Dede. Flickan kommer aldrig att låta mig betäcka henne. Det är hon för fin för. Eller jag för ful för.

Min andra granne bär ner sin hund för trapporna för att ta henne på promenad.

hits