Här är ditt liv: Kristina Winberg

Några små rader om en offentlig person som genomgått en stor sanering tillsammans med sin alldeles äkta Svensson.

Kristina Winberg, enligt mina små spioner i Småland mest känd som författarinnan som inte hann få sin bok "Mitt land liv, mitt val" publicerad innan någon annan jäkel kom o snodde hennes titel, är upprörd som en annan Tomas Östros idag.

Det som upprör är att Kristina Winberg hängs ut med namn o bild i Jönköping för att hon är Sverigedemokrat. Hon tycker det är tråkigt att hon hängs ut för att hon är Sverigedemokrat.

Det är inte jättekul att någon är Sverigedemokrat. Men Kristina var med på partiets lista över riksdagskandidater inför valet.
Även om hennes partikollegor inte visste vem hon var, eller var hon kom ifrån, så var det ändå korrekt att Kristina skulle vara med på listan. Eftersom hon var med i partiet o eftersom hon var kandidat till riksdagen. Bara lite lite anonym, på det vis som drivande o duktiga talare ofta kan vara.

Bland annat så här svarade Kristina om sig själv inför valet.Vi kan notera att Kristina har glömt att svara på vem som är hennes politiska führebild. Annars så påminner hennes svar på valsidan ganska många andra folkp... kristd... sverigedemokraters (*). Inget konstigt alls, som Malena Ernman skulle ha sagt det. En googling på "Kristina Winberg Ansvarsfull" gav över 11 000 träffar.

((*)För den uppmärksamme o petnoge läsaren: Bortsett från att kristdemokrater säger att djävulen o KG Hammar hör till vänster o Jesus då uppenbarligen till höger med sin "sköt dig själv o skit i andra"-attidtyd.) 

Det är klart att det inte är kul att hängas ut bara för att man är Sverigedemokrat. Men allt är relativt.

Förra gången Kristina Winberg hängdes ut, var det för att hon luktade illa.

Det outade hon själv. För det är tydligen inte lika illa.

Så kan det kanske vara.

En googling på "Kristina Winberg Dirty Woman" gav över 11 000 000 träffar.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits