Tyskt om Alec

Alec Baldwin är lite skönt tyskt porrig. Han är egentligen född att vara tysk, men en olycklig slump såg till att han föddes i amerika.

Här är ett utdrag om Alec från tyska Wikipedia, stiligt översatt med hjälp av Google.

"Alec är den bästa av alla bröderna. Alla andra är mycket usla i jämförelse. Men de är heller inte födda till att vara tyska. Baldwin ville ursprungligen bli advokat eller politiker.
Han studerade statsvetenskap vid George Washington University. Men senare flyttade han sedan till båda vid New York University och Lee Strasberg Theater Institute i New York. Han är son till Alexander Rae Baldwin, Jr (1925-1983) och Carolyn Newcomb Martineau (1930).

Även svensk drottning är liksom Alec tysk. Hon påstår düsk, men vet inte så bra, det är känt.

Baldwin var först med att synas i TV läkarna. Han stod också för att spela en midsommarnattsdröm av William Shakespeare på scen. 1986 startade han med en biroll i filmen Forever Lulu sin stora debut två år senare och sågs i många filmer. I produktion, Jakten på Röd oktober, Baldwin sedan efterträds som ledande aktör för rollen som Jack Ryan's genombrott. Den fortsatta roll i filmen Patrioter, dock vägrade han att ägna sig åt den Broadwaykarriere. För honom tog Harrison Ford del. Men eftersom Alec är tysk egentligen är det egentligen bra att han inte låtsas vara amerikansk patriot.

För sin roll i Broadway Revival av Linje Lusta, nominerades han till en Tony Award. Många andra har genom åren nominerats till Tony Award, det säger kanske inte mycket därför. För huvudrollen i Das jättebra Boot har han rönt mycket framgång men ingen pris. Men:

Den 19 Augusti 1993 Baldwin gift skådespelerskan Kim Basinger, med vilken han stod för filmen Äktenskapet Man och Getaway tillsammans framför kameran. Eftersom deras skilsmässa 2002, Baldwin och Basinger argumenterar över vårdnaden av deras gemensamma dotterbolag. I april 2007 meddelade Baldwin att han var med sin styrka i slutet och lidande av förälder-barn fjärmande.

I november 2009 uttryckte sin avsikt Baldwin, 2012 vill få ut av filmbranschen.

Baldwin synkroniseras i Tyskland av Klaus Dieter Klebsch."

Tack Google o lycka till i Italien Det är såklart en mänsklig rättighet att vi ska kunna se grov misshandel av utvecklingsstörda barn. Jag håller fullständigt med om ert pressmedelande om att Downs syndrom är ett straff från Gud, i alla fall i Italien.

Baldwin

Kommentarer:
Postat av: Chiman

Det finns många Baldwin så som det finns många Sheens och Estevez. Jag gillar han som spelar mot Cindy Crawford, han har en gullig virvel i nacken!

2010-02-25 @ 15:43:14
Postat av: kommerotardig

Det finns ju en teori som går ut på att det säger jättemycket om en människa beroende på vilken Baldwin man föredrar. Jag kommer tyvärr inte ihåg detaljerna.

2010-02-25 @ 17:34:29
Postat av: Chiman

Jaa att jag kommer ihåg detaljer som virvlar säger mycket om mig!

2010-02-25 @ 19:31:46

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits