Vad som händer på Stålfors måste stanna i Stålfors

Det kan ju inte ha undgått någon att det finns en läcka på Stålforskolan.

Inte en självaste Evin Rubar hävdar att hon vet någonting om det. Så illa är det, det har man skrivit under en lång namnlista på.

Alla är misstänkta tills en skyldig träder fram, uppger de fyra rektorerna. Alla omkring oss är potentiellt skyldiga o kan komma att bli lidande. Läckan ska fram. Död eller levande, för det här är på riktigt.

Rektor A berättar att man har försökt finna läckan genom ett antal metoder. Filmning av damtoaletten, infiltrerade elevrådsrepresentanter o dolda mikrofoner i fikarummet. Men man har inte kommit fram till något avslöjande eller i övrigt publicerbart material.

Övervakningen leder som en bonus även till så kallad överskottsinformation. Rektor B berättar att en av vaktmästarna tydligen regelbundet använder sig av damtoaletten. Men eftersom mannen i samtliga fall suttit ner o kissat kommer man inte vidta några extrema åtgärder. Dessutom är ryktet om Jossan i 7b inte helt taget i luften även om, som rektor C mycket noga poängterar, det inte alls handlar om precis vem som helst. Rektor B vet också vem som ritat bilderna av rektor A som sattes upp utanför aulan förra veckan, men han vill inte säga vem det var av integricuösa skäl. Rektor A säger att rektor B egentligen är en man o ibland ringer till rektor C o flåsar o låtsas vara rektor D. Det är inget som kommit fram genom överskottsinformation utan genom några glas för mycket, uppger rektor A. Rektor B berättar att rektor C tänder sexuellt på rektor D o att det egentligen bara handlar om att skynda på något som förr eller senare måste hända. Rektor C börjar prata om någon slöjdlärare som lever lyckligt med en hemkunskapslärare. I o för sig en annan skola o för rätt länge sen, men ändå. Rektor D ser skrämd ut.

På egen hand kommer de ingen vart har rektorerna insett i alla fall. Så nu har rektor D anlitat utredningsbolaget Den Iranska Regeringen för att finna ut vem som ligger bakom. Bolaget berättar på sin hemsida att de har en lång erfarenhet av fall liknande Stålfors. O att de har metoderna för att reda ut situationen.

Läckorna lär inte våga protestera öppet mot tilltaget. Men det kanske trillar in en eller annan film från mobilkameror till media framöver.

Är det snart dags för någon att lära oss ännu en Lexa?

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits