Att äta mer eller mindre italienskt eller till o med i smyg

När man har Charlotte på familjemiddag gäller det att se upp eller bort. Hon är en sådan sorts kvinna som bjuder in sig själv på middag hos okända familjer. Wallraff-metoden - med peruk, ansiktsmålning o genom att uttala sitt namn så fort o otydligt att ingen hinner fatta vem människan är. Ungefär som hon tagit sig in i din TV o din helgbilaga de senaste femton åren. Man bryr sig inte om att fråga utan åter henne hållas. En normal middag är ju trots allt över innan läggdags. O är den inte det så får man väl utnyttja situationen så gått det går.

Till Charlottes försvar ska man säga att hon stoppar i sig vad som helst, dessutom helt omättligt. Det försvarar ett o annat uppträdande i någon musiktävling, hand-i-hand-reportage med den Wahlgrenare som intervjuas för tillfället eller den gastkramande o ständigt närvarande blicken rakt in i aktuell kamera. Totalt fläckri efter en tallrik soppa. Renskrapad tallrik utan ett knyst. Fingerfärdig med kronärtskockan som bara en äkta italienare kan vara.

Dessutom överöser hon inte med partytrick. Såvitt det är känt har hon bara ett enda.

Mitt under samtalet äskar hon tystnad o under ett

Hoo-hoo!

eller ett

Tittut!

lyfter hon på peruken en sekund. Sedan slår hon sig ner o äter igen o pratar om något annat eller inte alls.Charlotte i mörk peruk innan skilsmässan. Innan själva Perelli:t i Charlotte lite grand fallit bort.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits