Berömdas bröder

Folk som utbrustit: "Släkten är värre":

Kapellmästare Bo Kaspers mindre kända bror Karl Kasper är med i en kvintett, dock inte hans egen, utan någons som heter Mr Fun-key (and the Twittrande ones Quintet). Karl producerar även egen pasta som säljs genom Blåvitt. Smakar ganska OK al dente o med baconbitar i basilikasmaksatt tomatsås. Karl är den yngre o sägs ha framtiden för sig.

Torsten Flincks någotsånär stabila halvbror Buster Flinck. Han o systern Barbro bor ihop o arbetar båda på Gula Sidornas reklamavdelning. Buster klättrar i träd på sin fritid. Att bestiga en gran eller finna sig i toppen av tallen är som handsprit på handen för honom! Barbro finns för övrigt på pins o stickers från 80-talet, som någon symbol för en lokal nattkrog. Få minns namnet på krogen. Desto fler minns Barbro utan att veta att det var just Barbro.

På grund av slarv eller obetänksamhet o ett tidigare äktenskap så heter Frederick Federleys storebror också Frederick Federley. Det ställer sällan till så stora problem som man kan föreställa sig. Trots att de inte anser sig ha någon närmare kontakt så har bröderna gemensam hotmailadress. De svarar sällan på mail. När de gör det, är de usla på att förklara närmare vilken Frederick som svarat.

Anna Ankas bror (borttaget på begäran av anständigheten)

Mat-Tinas bror, den mindre flottindränkta Ingemar, spelar musik i kyrkor. Det är för resonansens skull, bedyrar han. Egentligen tror han ganska lite på någon högre makt. Mat-Tina är inte helt övertygad om hur det egentligen ligger till. Deras mamma försöker medla genom att säga att de båda syskonen menar ungefär samma sak. Det hindrar inte att syskonen ofta ryker ihop o slag utdelas med stekpannor o elgitarrer. Tron är en mäktig sak, livets lök på laxen, grädde på mosen eller moll-ackordet i en snitsig dänga. Men meningen är ju att den ska förena människor o göra oss starkare. Samt älska varandra.

Man väljer inte sina syskon. Man får vad man får o det blir som det blir. En annan gång kanske vi kikar lite vem som egentligen är pappa till vem.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits