Tyst Åke! o sitt fint!

Frilanspastorn Åke Greens nya baccantiska leverne har upprört en del av landets präster. Framförallt uttalandet om att analsex är det enda tillåtna sexet har fått många att mena att Green är gammeldags och mästrande. Några kvinnliga präster i Köping har till och med menat att Åke Green är ett djur.

Åkes partner Glenn säger till TT att Åke ibland gör och säger märkliga saker när han är deprimerad. Tydligen så blir Åke ofta deprimerad om hösten. Det är ett tillstånd han delar med var fjärde svensk. Glenn tror att ljusterapi skulle kunna hjälpa Åke, men att man inte kan tvinga någon att byta sida om denne någon inte vill. Åke är sedan barnsben en mörkrets man, lite av en kvällsvardskristen, nästan rebellisk. Åke har ju tidigare skällt ut besökare vid en julotta och menat att de inte var original.

Upptäckandet av analsex har tydligen förändrat Åkes liv totalt. Det kan gå långa perioder när han inte får något gjort, vare sig socialt eller på arbetet. Glenn börjar frukta missbruk. Dock har Åkes hållning blivit mycket bättre av att han sällan sitter numer.

I skogen runt en eld lever Åke upp som vore han en gymnasiepåg. Naken slingrar han sig mellan träd och andra nakna människor. Ibland rör han sig farligt nära elden. Det ger en kick. Riterna avslutas som de börjas, med glidmedelsfritt analsex. Djuriskt.

Åkes mamma vill helst inte uttala sig, men erkänner till sist för TT att Åke är en annan än den han var och att hon känner sig lite oroad. Åke var ju förut en principernas man som trodde jättemycket på hela bibeln. När han nu bara säger att Sodom och Gomorra är det enda av värde i den satans boken, blir man ju mer än bara förvånad, suckar Åkes mamma. När han dessutom menar att det var fel av gud att göra som han gjorde där och då, tja, då tycker han väl det. 

Biskop Krook menar att det Åke behöver är struktur. Kanske kan man leva som man vill även som kristen. Men man kan faktiskt ligga med varandra på många sätt utan att det behöver vara fel. Bara för att djur stoppar in sin penis i rätt hål, behöver det inte vara det enda mänskliga att stoppa in den i fel. Åke Green replikerar att Krook kommer att brinna och att han inte kommer att göra det. Dessutom tänker han göra en hemsida på internet som kan spruta gas på den som läser. Alla som röker efter vanligt sex eller firar advent fast de inte är kristna eller som är otrogna med någon framför en öppen brasa kommer att gå åt.

Mörkt.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits