Abstinenscalypso

Jag har ju lovat att skriva om andra saker än sex eftersom det börjat gå för långt.

Istället skulle det handla om djur, har jag lovat.

Närmare bestämt om den orm jag haft som husdjur i hela mitt liv. En rätt normal sådan förutom att den är smått handikappad genom att bara ha ett öga. Låt mig berätta om ett äventyr...

Nu drog någon mig hårt i örat o jag får börja om.

Tydligen hade jag min vana trogen fel. Det skulle handla om det långtandade hundlika djur som simmat i mina systrars barndoms sjöar. Alla träd som det djuret fällt. Jag tänkte beskriva det näste som man finner längst inne i viken. Fast tydligen inte eftersom allt blev svart när någon slog mig hårt i bakhuvudet med någon slags mejsel.

Jag ligger på rygg o stirrar upp i taket. Vet inte om det är på riktigt eller om det beror på någon skallskada jag precis fått. Men det rör sig där uppe. Mitt tak är en himmel, åtminstone för mig. Däruppe häckar dina svalor som... som... Nu bajsade en av dem mig i ögat. Eller var det någon som kastade en hink vatten över mig?

Det skulle vara paddor i centrum. Den här gången. Så var det ju faktiskt. Sköldpaddorna jag hade som barn. De som levde i vatten o hade ett eget akvarium i vårt vardagsrum. Som högg agressivt mot mina fingrar när jag matade dem.

När jag matade dem med sjyssta lökar! Med snygga meloner! Med ryckande rykande baguetter! Med lenaste honung! Med bratwurst! Med möss! Levande mööööööööööössssssss...

F´låt. Så mycket. Men de åt nästan vad som helst. Men.

I alla fall så var det assvårt att göra sig av med paddorna när jag flyttat sa min pappa o det var därför han la dem i en kastrull med kokande vatten så att de dog o var jättelätta att spola ner i toaletten när man hade slitit av dem skalet o kastat det i soporna. 

Kommentarer:
Postat av: Anonym

Eeh? WEIRDO!!!!!!!

2009-11-24 @ 19:53:22
Postat av: kommerotardig

Mmm o du kan inte ta mig! Visst är det trist!!!

2009-11-26 @ 19:48:01

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits