Zorro Zorro Zorro

Det är väl ingen större chock att Linda Rosing blivit gravid. Det blir ju tjejer i hennes ålder då o då. Men tydligen är hon noga med att påpeka att det inte kommer inverka på hennes planer att adoptera Tom Hjelte. Hon kommer ha tre barn i samband med bebisen. Tre schmee har hon sagt. Tre barn är typ ingenting o därför vill hon ha fyra, som är mycket coolare.

Det blir lite av en regnbåge, menar hon, att ha barn som är yngre än sig o äldre än sig. Det ger perspektiv på tillvaron utan att slita alltför hårt på brösten. (källa: Borttaget Youtube-klipp på fulla deltagare på fest hos Fadde)

Det är nog inte en feltolkning att hon kommer prioritera att amma bebisen framför Tom Hjelte oavsett vad hon tidigare hävdat. Tom Hjelte får troligtvis nöja sig med nappflaskan o en snuttefilt. Det lär framkomma av skymningspressens framtida löp. Klokt i alla fall eftersom Tom själv hävdat att han utan problem o i sömnen o utan att ens ta i suger en pingisboll genom ett McDonaldssugrör. (Vissa utnyttjar tiden då andra försöker överleva i bollhavet).

Men att inte bli ammad är inte en ursäkt för att slippa blöjan!

Robinson-Robban har kontrat med att stämma en skvallerblaska för att de har skrivit att han varit full. Ett rätt dåligt försök att återta framsidan från Linda enligt expertisen. Men prins CP är singel, Ledin ligger i träda o Dede gifter sig, så det finns rätt många öppna mål för Robinson-Robban om han bara hittar bollen.

Det är kul i alla fall att Linda återigen är gravid. Hoppas hon lägger ner sin tävling med Robinson-Robban innan bebisen o Tom lär sig läsa.

Fortsättning lär följa inom kort.

Antonio Banderas gör en helt ok tolkning av den gamle räven, men orginalet var snabbare med värjan. På en sekund kunde han skriva Z. Jag avslutar med en tresekundershyllning av min gamla hjälte:

Zzz...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits