Brev till folkpartiet, inte angående flerpolislösningen, utan snarare om att ta i tu med problem innan de uppstår!

Ett förslag till Folkpartiet. Ni har säkert redan tänkt tanken, så klart. Era tankesmedjor ligger ju ganska långt fram, har det ju visat sig gång på gång. Men ändå.

Det rör sig om er kampanj för ett svenskare Sverige. Ikväll o några kvällar framöver ställs ytterligare ett led till ert förfogande. Det handlar givetvis om de två genomsvenska institutionerna Melodifestivalen o FRA.

Genom att nyttja den senare under den förra är det en enkel sak att se hur våra invandrare lägger sina röster. En förutsättning är givetvis att invandrarna tittar på showen. Redan där finns i o för sig en användbar parameter.

Folkpartister! Ni känner till att man inte får rösta på det egna landet. Invandrarna kan således inte rösta på Sverige så länge de befinner sig i landet. Det får ni inte hålla mot dem. Däremot bör ju rösterna falla på något av våra grannländer för att ett framtida medborgarskap ska komma ifråga. Likaväl som integrationen i det svenska samhället kraftigt bör ifrågasättas hos de invandrare som röstar på balkanländerna! Eller medelhavsländerna!

Sedan datalagrar ni uppgifterna, antingen i socialdemokraternas mailbox, er egen partiserver eller hos Migrationsverket. Jag skulle heller inte lita på papperslös handläggning, utan se till att spara skärmdumpar i något arkiv dessutom.

Busenkelt att sedan applicera materialet i en sammantagen bedömning om invandraren förtjänar ett svenskt medborgarskap.

Var så goda!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits