Att brottas med barn

Om man är svag, som jag är, är det ofta menlöst att bråka. Men det finns såklart undantag. Dessa undantag består av små människor som är ännu svagare än en själv. De är ofta tunna, bräckliga o ganska korta. Dessutom har de pipiga röster som inte pratar riktigt rent. Det kan vara svårt att förstå att det är mamma de skriker efter.

Fast jag vill inte slösa ett helt inlägg på lyckopillret Kleerup, så jag byter ämne.

När man ska brottas med barn är det smartast att hoppa på dem när de inte är beredda. Det sker med fördel bakifrån. Ofta är barn upptagna av någonting. Det kan vara TV:n eller en legogubbe eller en ursäkt för en teckning. Därför behöver man inte vara speciellt duktig på att smyga när man ska ta dem.

Barn är bräckliga o går ganska lätt sönder. Det får aldrig bli ett självändamål, för även om det är lätt att se det roliga i det är det ändå ganska lågt. Var alltså lagom varsam. När jag hoppar på en unge tar jag antingen tag i fötterna o håller den upp o ner ett tag. Tills huvudet är mörkt rosa. Därefter viker jag barnet framåt o för en hand under nacken innan jag slänger ner det på marken. Akta tårna - barn är längre än de verkar. Akta även om de kräks upp sin ofärdigt tuggade mellis. Det är sådär kul att tvätta bort clementin eller russin från strumporna.

Halvnelson o partär? Som om barn skulle veta vad det är. Du är vuxen o du bestämmer reglerna. Plus att du är jättestark jämfört med barnet. Du behöver inte sådana grepp för att glänsa. De gör dig snarare ganska löjlig. Partär är för övrigt ganska snuskigt, eller hur?

Ibland låtsas jag äta upp delar av barnet. Det ger dem panik. Speciellt om de inte sett mig förut o inte vet vem jag är. Om barnen är söta kan jag av sympati låtsas kräkas upp dem strax därefter. I annat fall låtsas jag som ingenting utan håller bara huvudet (barnets) hårt pressat mot marken. Här är bästa läget att dra barnets tröja eller jacka över dess huvud. Det håller dem ganska stilla eftersom armarna blir låsta av detta. Då kan man killa eller bryta som man vill.


Nu brukar jag försvinna. Fort. Barnet lämnas i ett stadie av ditt eller datt. Vilket ju inte längre är mitt problem.


Kommentarer:
Postat av: Liber Puentis

När du minst anar det kommer de att resa sig mot dig, revoltera, de kommer att inse sina forna dagar under sin dikator och resa sig likt en formlös massa och slå tillbaka. Så ock när du ligger där på din dödsbädd kommer du fullkomligt at överösas av slag från tvålar i strumpor för att sedan kastas ut på gatan och tas om hand av FlexiCare eller något med ett liknade finklingande namn. Det bästa med det är dock att FlexiCare har gratis blöjor de med.Lycka till.

2009-05-16 @ 20:14:11
Postat av: Azalea

Något säger mig att du har fått en stalker!;)

2009-05-17 @ 11:50:38
Postat av: Audere Est Facere

Den största och den ärorikaste med. Det skall vara en ära att få stalkas av mig.

2009-05-17 @ 15:43:02
Postat av: kommerotardig

Nej nej nej, det är lugnt Azalea! Du är alltid välkommen hit. Det är alla! Min dröm är att vi alla samsas i en gigantisk gruppkram en dag. Det är min mening med att leva o verka!

2009-05-17 @ 17:08:30
Postat av: kommerotardig

En gång i tiden förföljdes jag av Jenna Jameson, Filippa Reinfeldt o andra kända porrstjärnor. Den här gången får jag mer vad jag förtjänar. Det fick jag i o f s då med, fast då var jag ung o oerfaren o visste knappt vad som väntades av mig. Det förpliktigar att följas av giganter!

2009-05-17 @ 17:49:46
Postat av: burriburrsonja

jag brukar låtsas bajsa barnet i ansiktet också. en viktig ingrediens.

Postat av: kommerotardig

Bajs är en lysande allroundkrydda!

2009-05-21 @ 16:43:11

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits