Drottningbett, barntugga, spott ut o loss!

Det lockade fram ett gapskratt från den anonyme tjänstemannen i telefonluren på andra sidan.

Nej, hon äter inte barn. Hon äter ganska vanlig mat.

Fast, sedan harklade han sig o erkände att, jo, hon biter barn. Tydligen har drottning Silvia bitit barn vid några tillfällen under sommaren. Fast även om ett finger kanske lossnat någon gång har hon i så fall spottat ut det. Det är vår anonyme källa säker på.

Ska man eller ska man inte? Vilken mening råder i kungahuset?

Det dementeras kraftigt: Hovet har inte för avsikt att avliva drottningen.

Experterna är tämligen eniga o säger att ett tillfälle är ett tillfälle för mycket. Hon ska bort. För sin egen o för andras skull. Fast det är innan media lägger alla korten på bordet o berättar för experterna vem som utdelat betten. Helt plötsligt vänder många av experterna o menar att en gång är ingen gång, något enstaka tillfälle, det går troligtvis att bota eller till o med att det kan ha rört sig endast om revirförsvarande nafs. Troligtvis har det även varit barnen som betett sig opassande. Kanske borde barnen själva kopplas. Dessutom, påpekar någon, så är hon väl ingen hund?

Silvia själv är besatt med munkavel av övriga hovet o kan därför inte höras i sak. 

Viktoria ler stort med hela ansiktet o säger att det är en ära. Daniel ska förklara närmare när en stor kvinnlig vakt hastigt sveper in honom i slottet igen. CP säger att barnen ljuger, att hans mamma inte är en sån som bits. Åtminstone egentligen. Enligt honom är det en gammal discoskada som spökar. Kungen klappar gråtande barn på händerna o säger ingenting.

Hur har det gått för barnen? Jo, halvprinsessan Madeleine opererades omedelbart efter bettet o har inte fått andra men än ett "fuck-you"-finger av plast. En tysk turistpojke klarade sig med några tryck av sådan där mirakelspray som får italienska fotbollsspelare på benen efter att ha gråtit efter mamma på gräset. Ytterligare några små pojkar o flickor är förpassade till den landsbygd de en gång kom ifrån. Deras identiteter o hemorter är mörkade o vi har därför inte kunnat hitta dem. Vi får hoppas att de har de bra, efter omständigheterna. Hovet lär ha skickat kondoleanser.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits