Att stjäla från barn

Stöld är fel. Dessutom kan man hamna i fängelse om man stjäl saker. Finkan är inte ett ställe där man vill vara. Därför är det viktigt att välja sina offer noggrant.

Efterblivna personer, icke betrodda invandrare o svaga o senildementa pensionärer är kapitel för sig, var o en. Barn är ett annat. Här kommer en liten redogörelse för att stjäla från barn.

En form av stöld som i o f s inte kan anses vara mer anpassat till barn än några andra grupper är ju att norpa åt sig någonting obevakat eller glömt. Det är bara att sträcka ut handen o ta det man ska ha. Se till att göm det rätt fort bara, i en ficka, väska eller skjortärm typ, för snart börjar någon leta. Vissla sedan o titta mot molnen. Om du känner att du är skäligen misstänkt, muttra någonting om att du jobbar statligt o har mycket mycket makt att förändra andra människors liv o att du har bråttom. Det är enklare att göra detta med barn, helt enkelt. De tittar alltid på något annat. Dessutom tror de på magi.

När barn är väldigt små är det busenkelt att ta deras saker. Man knackar ju barnet på dess vänstra axel o när de vänder sig om åt detta håll rycker man tag i det som de håller i högerhanden. Då ser de inte vad som händer eller vem som gör det. Om de får syn på dig; se arg ut. Jättearg o elak o allvarlig. Hjälper inte det, skrik åt dem o hota dem. Kanske att deras gosedjur kommer att kidnappas o till o med dödas om de inte ger upp.

Smash and grab-tekniken är vad du tror att den är. Du behöver inte krossa barnet eller ta det med dig. Kör bara upp med din bil eller cykel bredvid barnet. Den ödmjuka varianten är att låtsas vilja fråga om någonting, kanske genom att hålla i ett papper med två händer o närma sig barnet. Börja med "ursäkta". Sen sliter du ifrån barnet vad som är dess o hoppar in i din bil eller upp på din cykel. Den lite elakare, men roligare, varianten går ut på att åka förbi barnet i full fart med nedrullad sidoruta o utsträckt arm. Det måste gå mycket fort, annars hoppar de undan. (Vilket inte är hela världen, det är ju bara att tvärnita o hoppa ut osv.) I farten sliter du ifrån barnet the stash. Resten är framtida historia.

Den mörka gränden. En klassiker gällande det bortkomna barnet. Det är ju egentligen samma sak som Källargubben, fast utan att vara bundet till en plats. Se bara till att vara beväpnad när du genomför detta, för risken att bli rånad är ganska stor ii mörka gränder.

Slutligen. Klä ut dig till en kändis, t.ex. Britney Spears eller Robinson-Robban o gå fram till barnet o säg att det skulle vara bara sååå coolt om du fick dess äpple, väska, plånbok eller whatever. Metoden funkar löjligt bra. Skriv en autograf o säg att du kommer skriva en sång om barnet någon gång. Tänk när barnet berättar i skolan nästa dag att Justin Timberlake skrev autograf o kramade om det o fick alla dess pengar vid Hemköp igår. Varför inte pröva att klä ut dig till Michael Jackson?

Så kommer det ofta någon trist humorbefriad klimakteriekossa o påpekar att barnen kan få men eller ont o så. Glöm det. Det är inte synd om barnen. Samhället har många goda ventiler för utsatta offer. De kan alltid ringa till Bris. När de blir stora kan de bli poeter, gå med i Sverigedemokraterna eller Nordic Battle Group.

Kommentarer:
Postat av: Azalea

Du är knäpp

2009-07-24 @ 10:29:42
Postat av: kommerotardig

Du med, som återkommer hit gång på gång.

2009-07-24 @ 15:57:41

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits