Höger höger höger

Den svenska alvstammens ständige sekreterare, Tony Richardsson, visade häromdagen prov på sin omtalade företagsamhet. I all enkelhet satte han ett djupt spår i mänsklighetens historia genom att plötsligt svänga höger med ropet "nu har jag fan fått nog, jag vill ha ut mer av livet". O detta med bara några få dagar kvar av det som snart är känt som det gamla året. Det är alltså annat än det vanliga tjatet om förbättring.

Konsekvenserna har inte uteblivit - vi glömmer Lars Ohly eftersom det är en mänsklig rättighet att göra det emellanåt - främst genom att partiet KD´s ungdomsavdelning genom pressmedelande förklarat att de varit ett skämt utfört av helt vanliga ungdomar inspirerade av Killinggängets bitska ironi, genom att Ulf Lundell förlovat sig med en kvinna som är gammal nog att vara mor åt hans barn, genom att Fredrik Virtanen och Alex Schulman sugits in i ett svart hål och svartklädda regeringsmän för bort de som vågar antyda att dessa två män någonsin funnits och verkat. Däremot lär såväl Elin Kling, Alexandra Pascalidou samt Evin Rubar vara helt opåverkade av det inträffade. Det förvånar mig inte. Vissa ärenden kan bara avslutas genom ett kreativt samarbete mellan Mat-Tina och Fredrik Paulin.

Ute i världen har Tony Richardsson dock inte uträttat mycket. En lokalförening i Storbrittanien för män som gillar man i manchester har tydligen erkänt att de i och för sig aldrig knäpper på TV:n i syfte att titta på Dr Phil´s pratshow, men att de ofta blir sittandes framför programmet om de råkar titta på det. Dr Phil -densamme - har utvidgat sitt barnboksalter egos, Paolo Coelho, repetoar att innefatta även matlagning. Denna matlagning går i samma stil som författandet och handlar om exempelvis korv med bröd, köttbullar och makaroner samt kroppkakor med lingonsylt. Det är allt. Inget mer har tony Richardsson uträttat för världen. Företagsamheten förblir lika osedd som omtalad.

Senare samma dag skickade Anitra Steen ett SMS till mig och bad mig att dementera att Tony Richardssons högersväng resulterade i en krasch och ett antal brutna ben. Det vore bäst för det allmännas framtid och säkerhet. Måste sanningen fram till varje pris så lär det faktiskt inte bero på av alkohol framkallat delirium, skrev hon bland annat. Men det vet jag ingenting om. Vare sig det förra eller det senare.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits