Äntligen i stegrande skala!

Äntligen!

Lars Kepler är avslöjad. Det är en författare som inte gett mig mersmak tidigare. O dennes fru. Hypnotisören får alltså hamna i "Böcker som jag inte har lust att läsa, men som det ändå känns som om jag har läst eftersom alla andra läst den eller i alla fall pratar om den hela tiden - kategorin."

Fast det är Aftonbladet som ligger bakom avslöjandet o det är inte bekräftat ännu. Det finns alltså en liten liten möjlighet att:

Äntligen!

Igår kunde hovets presschef Nina Eldh inte bekräfta någonting. Idag fick hon veta att Madeleine o Jonas planerat det sedan länge. Haha, de lurade Nina o satte varandras ringar på fingrarna redan för två veckor sedan. Sedan har de hållit sina vänsterhänder gömda när de träffat Nina. Kungen har vetat det från första dagen, eftersom Madeleine frågade honom om hon fick. Han ska alltså ha en eloge för att under två veckors tid inte ha råkat försäga sig till Nina eller någon av Johan T Lindwalls små spioner! Inte ens skarpa reportrar som Anna Lindmarker eller liknande verkar ha fått veta något. Nu håller vi alla tummarna för att det är ok för regeringen att Madeleine o Jonas förlovar sig. Det enda som kan gå fel är väl något i stil med att Beatrice Ask har blivit hemligt kär i Jonas efter att ha läst igenom hans personliga korrespondenser o därför sätter stopp för att själv kunna få honom.

I eftermiddag håller Madeleine o Jonas presskonferens. Vad finns att säga på en presskonferens? Vi är kära, vi förlovar oss o har för avsikt att gifta oss? Det verkar ju lite fjantigt eftersom de redan har gått ut med att de förlovat sig. Kanske berättar de i stället vem Lars Kepler är! Många har ju gissat att det är Madeleine o Jonas som har skrivit den omtalade Hypnotisören under det tagna namnet Lars Kepler. (De bor i Stockholm, är både man o kvinna o vistas ofta i närheten av Rikskrim, är i behov av en egen personlig karriär framöver osv...) Klockan 16.00 idag kommer svaret!  

Äntligen!

Kvällens missa inte på TV: Thorsten Flinck o Henrik Schyffert i Maskeraden på TV 4. Jag har gråtit lyckotårar för mindre!


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits