http://kommerotardig.blogg.se

Du har slagit dig ned vid datorn. Kanske har du funderat en aning över vad du egentligen haft för syfte med att hamna framför den. Troligtvis har du bläddrat runt lite bland de sidor du brukar besöka. Nyhetssidorna, kanske beställt någonting du önskar dig - lite bra musik, nya kläder, en prenumeration på något magazin. Sedan kommer du till bloggarna. Du besöker dina favoriter i vanlig ordning. Vilka de är vet du bäst själv. Kanske har du även kikat runt lite på bloggportaler o letat efter någonting nytt o spännande. Det har troligtvis inte varit ditt förstaval, men förr eller senare hamnar du just här.

Nu ringer telefonen. Nu undrar någon i din familj vart du är. Du ropar "Tyst, jag vill vara i fred. Jag ska precis till att läsa Kommerotardigs nya inlägg."

Om du har varit här förut så vet du ju ungefär vad du förväntar dig. Ett inlägg där någon av följande kommenteras: Kungafamiljen, diverse politiker, skribenter, celebriteter, Nordic Battle Group osv... Kanske funderar du på om Johan T Lindwall någonsin kommer nämnas igen. Du har ju blivit lovad att slippa honom. Åtminstone här, för mer än så kan du ju inte kräva. Du som har varit med här länge saknar kanske Linda Skugge, Sigge Eklund, Ulrika, Dede o Alexandra Pascalidou. Fast du förstår såklart varför de inte är med längre, förutom som gästinhoppare då o då. Men den gamla goda tiden var givetvis den bästa tiden. Så är det alltid, Kommerotardig är inget undantag.

Ibland har inläggen relevans för någon dagsaktuell händelse, även om det ofta skrivs om på ett sätt så att det inte riktigt speglar verkligheten. Men ibland speglas verkligheten kanske lite sannare än vad verkligheten egentligen har varit. Det kan vara rätt roligt när det faller väl ut. En del inlägg förefaller dock som att det mest är någon form av påhittat nonsen med oklart syfte. Dessutom verkar kommerotardig ganska grinig, ibland onödigt kritisk till omvärlden. Är det en ung pojke eller en gammal tant som skriver? Det påstås ju vara en 34-årig man som ligger bakom, men det mesta i övrigt är ju lögn, så är det något du vågar lita på? Fast det är kanske inte så viktigt när det kommer till kritan. Har du funderat på om det kan vara flera personer som ligger bakom? Det är i alla fall ärligt talat rätt sällan som någon person uppskattas i den här bloggen. Å andra sidan är den betitlad Kommerotardig, vilket tyder på att författaren vill "sätta åt" någon. Det finns ju faktiskt ett stort antal hyllningsbloggar som man kan läsa om det är sådant man är ute efter.

Nalle Nelly känner du ju till nu. Troligtvis accepterar du att han har en plats i bloggen även om du kanske inte anser att det egentligen är en plats för honom. Men du kan leva med den lilla björnen. Du försöker se honom som ett inslag bland andra. Ett sådant som du kan välja att hoppa över eller läsa. Det är ju helt möjligt att snabbt ta sig över till Blondinbella om du upptäcker att det senaste inlägget från Kommerotardig handlar om Nelly. Eller till Stationsvakt om det lockar mer.

Även om det kan vara svårt att på förhand veta vad du kommer få läsa när du besöker sidan så är det ändå sällan som du förvånas eftersom det över tid börjar skönjas både mönster o en o annan upprepning. Inte dagens outfit, filmen jag såg i går kväll eller bilder på vad man ätit, någon som festar eller badar. Men någonstans ditåt. Någon gång störa, men mest förströ, är en liten rad som dyker upp i huvudet på dig.

Nu tittar någon fram i dörröppningnen o undrar var du håller hus o vad du gör. Du rycks tillbaka till en annan slags verklighet. Det verkliga i det overkliga.

"Jag har precis läst ut Kommerotardigs nya blogginlägg. Jag kommer."

Kommentarer:
Postat av: Bella

Vad tråkig du är;) Kommer man att få se dagens outfit någon gång?

2009-08-18 @ 13:05:08
Postat av: kommerotardig

Troligtvis, jag säljer mig billigt. I väntan på att det ska hända här så kan du ju gå in på modeoraklet Elin Kling eller bildsöka "dagens outfit" på google!

2009-08-18 @ 14:29:01
Postat av: Chiman

Jag tycker att du ska köra en dagens outfit, men annars var det här inlägget nice...måste gå bear is on his way...

2009-08-27 @ 08:19:28

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits