det handlade om bildspel

Här fanns en text om Södermanlands Nyheters publicering av bilderna på tre morddömda tonåringar.

Texten skulle berätta att den ansvarige för nyhetspubliceringen av journalisten Monika Israelssons texter heter Göran Carstorp. Hur Göran tar sig an texter ingen annan tidning vill hålla i med tång. Dessutom skulle läsaren få veta att han illustrerar Monikas scoop med bilder av nazistisk medeltidsbestraffning. Det smakar inte som att slicka av en sked med honung och toppa med hallon.

Det beskrevs hur Göran Carlstorps dröm är att styra över Se och hör, hur han tills dess i hastigt mak förbereder publiken att äta frukost till bilder av honom och hans fru när de utför sexuella handlingar med varandra och en massa andra. Det kändes viktigt att berätta att Göran försvarar detta med att han inte vill att läsarna ska tro att han inte har ett sexliv. Samt att han i huvudsak ligger med sin fru genom att hon sitter på hans ansikte. Dessa bilder vill han visa oss inom kort. Det smakar inte som att äta pepparkaksdeg ur sin mors hand. 

Bakgrunden till att denna text överhuvudtaget var påtänkt är att Knatte, Fnatte och Tjatte har lekt "Nu ska du ha stock" med en speleman. Det har fått Göran att spela banjo av upphetsning. De flesta andra har tyckt att det var tråkigt. Göran tänker lite annorlunda än gemene man. 

Texten skulle sluta med att berätta om hur Monika i sann pornografisk publicisttradition skriver först och hur Göran tar diskussionen efteråt när de inser att de bajsat i byxan. Ungefär som Knatte, Fnatte och Tjatte som försvarar sig med att "det var han som började eftersom han var så dum." Egentligen tycker Göran att läsare är humorbefriade och mjäkiga. Därför skriver han att han struntar i att läsarnas bjäbb, att det är viktigare att nå nya gränsöverskridande journalistiska höjder. Ont skall med ont fördrivas, låtsas Göran och spelar snabbare på sin banjo tills han når höga C. Det smakar inte som räkfrossa inför sin första planerade otrohet.

Eftersom Görans barn måste börja med karate efter bildpubliceringen känns det här inget roligt. Fel personer blir drabbade.

Det enda som skulle vara lite kul med denna text är att de samtliga tre morddömda har varsin försvarsadvokat som heter Per. Det finns poänger att hämta där.

Av hänsyn till Göran Carstorps släkt och vänner publicerar jag inte den här texten.


Kommentarer:
Postat av: flockledaren

Du verkar snäll, mycket snällare än Göran.

Postat av: Kommerotardig

Göran är säkert snäll egentligen. Erektion kan få folk att göra konstiga saker. Även David ångrade sig efteråt, när Natasha fick veta att han hade legat samman med Marie.

2005-11-03 @ 19:17:39

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits