Bruna fanor på halv stång

Sven-Olle Olsson är död. Kanske åt han inte rosenrot. Rosenrot är gudarnas gåva till de människor som inte bara vill leva länge, utan även vill få energi nog att få ut någonting av sina dagar.

Rosenrot anses göra nyttjaren lycklig och allmänt öppen inför det nya, okända. Tabletterna får dig att se på förändringar som något spännande och livgivande. Den som glömmer sitt rosenrotpiller ter sig under denna dag konservativ och ängslig.

Alltsedan den lilla lilla staden Sjöbo började producera rosenrot 1987 har svenska folkets hälsa klart förbättrats. Det märkliga är dock att den lilla lilla staden Sjöbo verkar ha utarmats i takt med att rosenrotarna fraktas därifrån. Så lyder rapporterna. Den förr så levande staden har sedan 1987 tett sig mer brun och disig. Inte ens Ian Wachtmeister vill bo i Sjöbo idag.

Rosenrot är naturens egna viagra. Sven-Olle Olsson glömde kanske äta sitt piller. Därför är han död. Det är något mer jag egentligen vill skriva, men jag orkar inte, eller så har jag glömt vad det var. Det känns som fel tillfälle att glömma, men ändå inte...

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits