Leader of the Real Wild Kids

Ola vill inte berätta. Han håller för öronen o lallar Kleerups senaste hit när domaren tjatar. Han skulle kunna ha lallat vad som helst, han är inte personlig utan vill bara stänga världen ute. Inte för att världen är svår att hantera när man är opåverkad, utan för att det blir så jädra intimt med en värld inom sig.

Det enda vi vet är att kokainet kom in i Ola av sig självt. Sånt händer ibland. Man kan spekulera i att han kanske bara höll i det åt Plura eller Persbrandt. Man kan spekulera i att han trodde att det var nån slags citronpulvergodis som han kommit över. Man kan spekulera i att någon tyckte att det vore lustigt att hälla en makalöst dyr drog i en främlings glas bara utifall polisen skulle råka haffa just den killen någon timme senare. 

Oavsett så vet vi faktiskt ingenting. Kanske kom han direkt från Iran efter att ha spelat in en revolutionär porrfilm i 3D där han råkat få med sig spåren av drogen genom en främlings kroppsvätskor. Tom Does Teheran? Om den filmen dyker upp på biograferna inom några månader får vi fundera över detta. Annars tycker jag att vi släpper också det. Det känns lite väl personligt för min smak, oavsett om filmen skulle handla om Tom snarare än om Ola. 

Kan det vara så, förresten, att Ola kanske trots allt är skyldig o har tagit knark med flit, kontokort o sedel. Fast då skulle han inte vara oskyldig, så det faller på det. Annars kunde man tänka sig att han kanske har en operation inplanerad o är rädd att den kommer ställas in om det blir känt att han inte är ren o dessutom rökt.Ola, innan veckans skandal.

Vi andra borde gå vidare o låta detta vara. Det är bara det att världen känns makalöst trång när Ola har den inom sig. Men domaren o vi andra kan ta hjälp av en
lightwarrior, (vad är det, säger du kanske? En "ljuskrigare" såklart. Lärde du dig ingenting på engelskan?) o gå vidare med våra liv. Det är inte mer än rimligt o blir inte så jädra personligt.

En mycket tråkig historia. Det tyckte i alla fall mina barn när jag berättade den för dem i går god natt.

Kommentarer:
Postat av: Alexa

Oj, lever du än!

2011-09-06 @ 15:22:50
Postat av: Kommerotardig

Nätt o jämnt :) Men mitt mål är att åtminstone överleva Olas karriär. Med det sagt så får du hålla dina tummar hur du vill.

2011-09-07 @ 14:16:53

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits