Geologi: Mer än bara sånt som finns under marken men inte mycket mer än så

Det är lite tidigt att dra slutsatser ännu. Men vi kan konstatera att Kebnekaise har krympt till under 2100 meter sedan det blev känt att Annie Lööf skulle ta över Centerpartiet.

Berget förväntar sig inga applåder.

En intressant detalj i sammanhanget är att man tidigare har kunnat skåda ut över 1/11 av Sverige från Kebnekaises topp. Ungefär lika stor procent av landet som anser det vara en bra sak att SD är med o bestämmer över oss o våra gäster. Få SD-anhängare har dock haft orken eller kunskapen att ta sig dit, så det är bara statistik.

Utkikspunkten har sjunkit o idag lär man se betydligt mindre av Sverige från bergets topp. Framförallt eftersom det är molnigt över Lappland. 

Finns det någon matematisk formel som hjälper till att räkna ut om 2100 är mer eller mindre än mindre än fyra procent? Kanske som app till din nya I-phone, även om resten av världen ännu inte upptäckt behovet?Jag har aldrig hört talas om pop-pojkarna i Less than four. Det har säkert inte du heller. Men de förtjänar all uppmärksamhet de kan få. Det här är Annie Lööfs strå till deras stack.

Jag kan inte låta bli att undra vilka av de som nämnts i inlägget som vi kommer minnas om mindre än 2100 dagar? Mindre än fyra procent av dem, är jag i alla fall säker på.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits