Kanske någon kan ringa o rösta på Jay åt mig ikväll?

Det ringde på min telefon nyss. Jag blev mycket förvånad när det ringde. Det var Ulf Lundell som berättade att jag har gjort min mamma mycket besviken o att hon inte tycker om mig längre. Sedan sa han att även om jag visserligen ser rätt bra ut, fattas annat med sådana gener, så luktar jag riktigt illa o att det inte finns någon tvål i världen som kan hjälpa detta. Jag fick höra en gång till att jag inte var omtyckt överhuvudtaget samt en kort diskussion om fördelen med abort o en önskan om en genomförd sådan. Tydligen lär det vara svårt för mig att träffa eller ens komma i kontakt med min mor framöver.

Jag blev mycket förvånad. Men när han var färdig med det han hade att säga så hann jag fråga. Det rör sig om en ny teletjänst som låter kändisar ringa upp personer o meddela dessa om ditten o datten. Tjänsten är kostnadsfri - kändisarna ser det som promotion. Just Lundell, berättade han, hade som specialitet att göra slut med folk. "Mer personligt än ett SMS", förklarade han. Populärast för tillfället är, enligt Lundell, Carl Bildts julhälsningar o välönskningar från folk som inte kommer att ha tid att träffa den som de önskar god jul. "Det är ju inte en märklig sak i dessa tider. Det finns märkligare." Sedan blir Lundell tyst ett slag innan han återgår till att förklara om den nya teletjänsten.

Lena Ph kan ringa bankens ärenden o berätta när alla etiska fonder rasar o sedan fråga hur du tänker göra med din aktieportfölj framöver. "Det är väl upp till var o en, antar jag." Hela Landskrona kommun brukar ringa o berätta för folk som gjort bort sig rejält på jobbet - "Typ lärare som säger till sina invandrarelever någonting i stil med att "Är det så att ni får lov att sätta barn till världen? Ja, i dag är det ju så ja. Men om man på något sätt tänker så att man kollar era gener och den miljö ni lever i och vad era föräldrar har för gener...Nu är den enda frågan så här: Vill vi ha folk som inte tillför landet något?" ?", "Nåt åt det hållet." - att de inte kan vara kvar på sin arbetsplats efter dessa tabbar utan får samma jobb i byggnaden bredvid istället. "Wahlgrens är riktigt populära. Det är för att de är så bra." Wahlgrens grej är att lyssna på Katerina Januch när hon säger att det väl inte är så farligt att ställa upp på lite sex för husfridens skull, det är väl bättre än att förhållandet krackelerar o sedan ringa o uppmana tonårsflickor att gå med på lite sex för husfridens skull. "Enligt ungdomsmottagningen ligger Wahlgrens bakom mycket." "Fast jag vet inte om det är riktigt samma att uppmana en...", börjar jag. "Det vet inte jag heller. Men vad vet man. Egentligen? Ingenting."

När jag till slut inte kan hålla mig utan frågar Lundell vad han är arg på just nu så blir det tyst i luren en sekund. Sedan fräser han till svar att det är för personligt, men strax därpå ångrar han sig tydligen skriker "Dig!"

Klick.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits