Gott om pudlar i år, måste vara typ drottningen som setts med en sån

Först var det Plura som åkte dit hårt o rättvist för rätt många gram kokain. Men han hade inte gjort som riktigt folk o köpt fem gram, berättar han, utan fyra. Han hade alltså inte ätit ett gram innan polisen, tack o lov, låter han hälsa, kom o tog in honom för vård.

Fast egentligen så höll han det bara åt Carla, berättar han sen o rycker med axlarna så att händerna fladdrar som på Runar under tungomål. Rätt ska vara rätt.



Må Jesus rädda Carla. Må Jesus även sätta tänderna i Beatrice Ask, som lät publicera ovanstående pudel på sin sida av riksdagen.se.

Beatrice förklarade att hon blivit missuppfattad. Hon menade inte alls att det ska falla lila kuvert i brevlådan hemma hos skyldiga o oskyldiga. Istället undrar hon varför ingen längre talar om att femton- o sextonåriga flickor våldtas.

Carla går ut o rastar hennes pudel under en permission. Han berättar att folk visst fortfarande talar om att femton- o sextonåriga flickor våldtas. Men enligt honom är det inte själva poängen med att folk blev upprörda över att Beatrice vill skicka hem lila post till skyldiga o oskyldiga. Därför pratade folk tillfälligtvis inte om just det med Beatrice o hon kanske uppfattade det som att folk inte längre talade om det. Däremot har man pratat om det med varandra, det vill säga andra än Beatrice. Fast Carla medger också att problemet med våldtagna femton- o sextonåriga flickor har ju polisen själv sett till att... Äsch, säger han, enligt Beatrice så pratade folk inte längre om uggs, FRA-lagen eller att Leo var så snygg i Titanic längre heller. Det kan ju bli så ibland.

Nu bajsar pudeln o Carla ber om ursäkt o säger att han inte kan prata längre. Han är upptagen med att ta reda på andras skit.


Kommentarer:
Postat av: Lixy

Ha ha ha!

Postat av: kommerotardig

Hundstjärtar är kul. De blir ännu roligare när folk stirrar rätt in i dem för att se Jesus!



För övrigt håller jag Pluras ärliga pudel högt över Beatrices märkliga utspel om att hon blivit missuppfattad o att hon dessutom av någon anledning försöker styra bort frågan till något närapå helt annat som hon dessutom i förbifarten beskyller andra för att inte bry sig om. Märkligt låg nivå på pudeln för att komma från en vuxen människa :)

2010-03-30 @ 09:29:03

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits