Ett medeltidslila inlägg om en barhoppa med band

Beatrice Ask sitter i baren o ser alltmer desperat ut. Klockan börjar bli mycket o mannen bredvid dricker bara cola. Det finns en risk att natten går henne förbi denna gång.

Hon har trätt det röda bandet som visar att hon är desperat öppen för förslag om armen. O att hon inte skäms för det.

Mannen bakom har precis spottat i glaset, men det är inget Beatrice såg, så när han av misstag bjuder så låter hon sig väl smaka. Skamligt, men mänskligt. Dessutom var det bara av barmhärtighet, han hade inga andra avsikter.



Nej, nej, nej. Såklart är inte Beatrice desperat. Det var ett skämt. Bandet om armen är det röda bandet som hon själv lanserat för att stigmatisera den som sagt något
dumt.

Bandet går inte att ta loss med mindre än att man kapar hela armen. Ett sätt att snabbt bli av med elva kilo till baddräktssäsongen förvisso. Poängen är att när man gjort bort sig en gång - eller åtminstone misstänkts ha gjort bort sig - ska man brännmärkas, så att folk omkring en vet vad man går för eller kanske går för.

Så spotta inte på Beatrice, hon har inte en skampåle i rumpan, hon sitter bara rak i ryggen för att inte ramla baklänges.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits