Lördagens outfit

Idag har jag min ljusblå jacka. Jag minns inte var jag köpt den, men jag minns att jag hade en röd o gul jacka igår. Kanske skulle jag ha haft en kavaj idag, men jag valde min ljusblå jacka. (Lite kort i ärmarna, men vadå? Desto snyggare i verkligheten!!!)



Under har jag min "Nej till bron"-t-tröja. Både nostalgisk (faktiskt äkta Vintage) o lite ironisk, eftersom bron ju faktiskt redan finns. För OBS! Den är inte rebellisk eftersom jag såklart inte tycker att man ska spränga en bro som finns. Men de som känner mig vet att det bara är på kul o inte på terrorism.

Vad jag har på underkroppen? Hehe, det är upp till mig att veta o upp till dig att undra. Men jag har jättesnygga gympaskor i alla fall. De är också himmelsblå. Strumporna är sådana där korta som inte syns.

Vad har kalaset kostat? Tja, en del, men inte mer än att det är lugnt om jag blir smutsig under dagen :)!

(Jag kan ju lägga till att först var jag snyggt klädd i vitt, men sen åt jag makrill till frukost...o resten är ju, tja, historia).

Kommentarer:
Postat av: Chiman

Du är en gåta hahaha!!

2010-01-16 @ 12:11:46
Postat av: kommerotardig

Eller hur! Man vet aldrig hur jag kommer klädd när man ska träffa mig!

2010-01-17 @ 20:27:28
Postat av: Chiman

I och för sig du var Justin Timberlake sist, allt kan hända... du kanske är Allan Edwall nästa gång men han är du ändå ibland!

2010-01-18 @ 22:50:06
Postat av: kommerotardig

Jag har ett brett register:) Passa dig så jag inte ringer imorgon o frågar vad du ska ha på dig på torsdag! Då kommer jag säga till alla som frågar att du är min mamma o att du tvingar mig att gå klädd som du!

2010-01-19 @ 17:56:28
Postat av: Chiman

Neej jag vill inte att du ska förvandlas till Norman Bates herregud!

2010-01-19 @ 22:32:33

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits