M & M får Katerina i split o Green att grubbla

Debatten mellan anhörige Katerina Januch och recensör Åke Green tar ny fart i och med att Maries och Måns sextape numer finns tillgänglig på Internet.

Gnabbet om homoerotik har de lagt bakom sig även om de aldrig kom överens. För den som har dåligt minne kan diskussionen sammanfattas med att Åke Green delvis tog tillbaka vissa homohatiska uttalanden genom att erkänna att filmer med två kvinnor som knullar med varandra faktiskt är ganska upphetsande att se på. Katerina anser tvärtom att homoerotik män emellan lämpar sig mycket bättre på film. De är båda rörande eniga om att erigerade penisar är mycket vackra att se på, men där anser Åke att det är nog. "Morgonstånd är guld i mun", hävdar Katerina flera gånger tills Åke kräks. Där ringer gong-gongen för denna rond.

Renrasige Åke menar att all heteroerotik är vacker erotik och hyllar inspelningen som vore den en gåva från gud. Anhörige Katerina är inte lika överförtjust i filmen som Åke. Måns rör sig överlag för fort för att kunna bedömmas ordentligt och Marie verkar mest intresserad av att visa hur vig hon är. Katerina påstår att hon visst är lika vig som Marie men att hon inte tänker visa det någonsin för någon. Men om hon skulle vilja skulle hon också kunna göra viga saker. Åke bara skrattar och låtsas stretcha. Sedan gör han målmedvetet universalgesten åt henne. Den med högra handens pekfinger penetrerande det hål som bildas av vänsterhandens tumme och pekfinger.

Katerina gillar inte att Måns är rakad mellan benen medan Marie definitivt inte är det. Åke som är smygfeminist tycker att det ger en läcker touch till det hela. Katerina säger att man absolut inte kan tro att människorna på filmen älskar varandra, för så där gör man inte alls då, det är inte alls normalt. De är mer som djur. Åke skrockar något om en förståndshandikappad kungafamilj, men Katerina hör inte för hon stirrar storögt mot TV:n. Hon ser vemodig ut. Än en gång utbrister hon att hon är minst lika vig som Marie. Åke briljerar med påståendet att hans egen penis i erigerat tillstånd är dubbelt så stor som Måns. Diskussionen avslutas när Katerina inte kan sluta snegla mot Åkes gylf.

Åke smyger senare upp till Katerina och undrar om han kan ställa en personlig fråga. Det är så att han har problem med kyrkan, eller tja, egentligen gud. Närheten är borta och förhållandet känns inte längre seriöst. Kan det vara så att gud har tröttnat? Träffar någon annan? Blivit bög? Katerina berättar att standardlösningen om man har problem i förhållandet är att göra slut. Hon tilläger att detta dock faller platt om partnern har någon form av beroende eller missbruk. Då ska man bli medberoende.

Åke grunnar. Måste han bli bög? Om man inte ska vara så kinkig så är ju en erigerad penis vacker. Det vore ju lögn att kalla den annat än greppvänlig. Kan det vara en slump? Gud predikar ju kärlek. Stening kan ju stå för något annat, det mesta i bibeln är ju inte riktigt vad det sägs vara. Kanske stening står för folkets hyllning? Naken med en annan man? Som i en bastu fast lite lite närmare. Och en handduk, ärligt talat är det nästan ingenting, någonting man lika gärna kan vara utan. Två tungor i munnen? En ung slätrakad kind. En ung slätrakad kropp. För övrigt är ju kvinnor ganska märkliga. Katerina till exempel. Det vore faktiskt enklare att leva sitt liv med någon som är mer lik sig själv. I Åkes fall en man. Medberoende i guds namn. Dags att skriva ett nytt tal? 

Hemma hos Katerina hörs Susanne Lanefeldts dova stämma: "Kniiiip och...stretcha, Kniiiip....och stretcha." Fyra centimeter till, tänker Katerina, sedan kan Linn och Malena säga vad fan de vill. Sedan är jag lika vig som Marie. Fyra centimeter till, sedan ringer jag och gör slut och går ut på krogen och raggar upp en ung man.

Men den unga mannen var redan upptagen av Åke Green. För han var lika snabb som Måns.

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits