"Fråga vad jag heter, Silvia!" "Do heter jo Carl Gostaf, kongen!" "Nej, jag heter Hans. Hans majestät!"

När jag såg på ett gammalt avsnitt av dokumentärserien Outsider visades en bild på kungen. Han såg lycklig ut. Fri och vild satt han på en lyxbåt med knäna uppdragna till hakan. Vinden friskade i hans hår och man skymtade det halvt urdruckna martiniglaset bredvid honom. Han bar sockiplast.

Kungen är en av många tusen vuxna människor som bär sockiplast, fick vi veta av en expert inom ämnet. Det är en fetisch han delar med nästan alla människor som tjänar mer pengar än genomsnittet. Alltså är det ingenting ovanligt och därför inget att skämmas för.

Personligen har jag svårt att förstå att man kan tända sexuellt på sockiplast. Men alla är olika. Det kanske är lika svårt för prins Carl Philip att förstå hur någon kan tända sexuellt på kvinnor? Eller för Victoria att hennes mamma skulle kunna masturbera till tanken eller till och med bilder på Daniel?

TV 4:s nyhetsankare Anna Lindmarker ska tydligen också tycka mycket om att ha sockiplast på sig. Tydligen finns det ännu ingen klubb (Sådant här är alltid osäkert. Vi har väl alla läst den fantastiska boken Da Vinci-koden...) där sockiplastfantaster kan mötas och dela med sig av sina upplevelser. Men enligt experten är det bara en tidsfråga. Med en sådan som kungen i ledet är det antagligen inte ens det.

Kungens och till exempel Anna Lindmarkers sexliv angår bara dem. Förresten kan det vara så att kungen använder sockiplast för att han ofta är full och därför är rädd för att halka. Anna Lindmarker lär ha det offentliga Sveriges fulaste fötter, så kanske sockiplast bara är ett sätt att skyla dessa. Man skall således inte kasta stenar innan man vet hela sanningen. Där har till exempel oppositionspartiet Folkpartiet något att lära. Jan Björklund förresten...kan det vara så att...hemska tanke...inte kan han väl? Sockiplast?

Kommentarer:
Postat av: In och vinn!

Hej tjejen! :)



Skulle du vilja Spana in detta juklappstips som jag har lagt upp på tradera?



http://www.tradera.com/Stora-orhangen-med-mycket-bling-auktion_102240690



Det är ett par skitsygga örhängen med jätte mycket bling och skimmer som ligger uppe på tradera nu för bara 5 kronor! Inga bud är lagda därför kan du få dom för bara en femma!



Kul om du kikade in , kram! :)

2009-11-13 @ 13:31:53
Postat av: Lii

Ägig blogg du har :D

2009-11-13 @ 13:52:36
URL: http://schawon.blogg.se/
Postat av: adam

jadu, kungen!



http://adamlagerstrom.blogg.se

2009-11-13 @ 14:37:59
URL: http://adamlagerstrom.blogg.se/
Postat av: Kommerotardig

In och vinn: Med risk för att låta lite stöddig eller stött...Du läser inte så noga innan du kommenterar? Men jag ska givetvis kika på din auktion, för det är ju dags att köpa julklappar till mina söner. De skulle nog bli jätteöverraskade av stora örhängen med mycket bling!



Lii: Du verkar ju ha förstått bra mycket mer:) Äh. Jag menar tack!



adam: Sån verkar han vara. Det är en kul prick att skriva om.

2009-11-13 @ 15:06:18
Postat av: Viktoria

Är du sugen på ett unikt, snyggt och framförallt billigt armband? Spana in mitt företag http://www.braceletti.se och klicka hem ett armband redan idag!

2009-11-13 @ 15:08:53
URL: http://vikulja.blogg.se/
Postat av: Angelica - Personlig fotoblogg

Grym blogg! :)

2009-11-13 @ 15:09:45
URL: http://steeler.blogg.se/
Postat av: Emma

najs blogg , :D alllting bra?

2009-11-13 @ 15:24:52
URL: http://eweman.blogg.se/
Postat av: Madicken

hahah bra skrivet!

Ha en bra Fredag :D

2009-11-13 @ 15:44:24
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: kommerotardig

Viktoria: Om hela min blogg hade handlat om min stora kärlek till dig o hur varje dag i mitt liv gick åt till att förfölja dig - hade du märkt det då?



Angelica, Emma o Madicken: När jag slår ihop er låter ni som tre figurer ur en vacker saga! Fast det jag ville säga var: Tack så mycket o välkomna åter!

2009-11-13 @ 18:26:51
Postat av: MizthaNguyen

Hejsan! nu är jag tillbaks med bloggen och har en dansvideo tillägnad till min flickvän. Skulle upskatta ifall ni kunde titta förbi :) vad tycker ni om frisyren jag har nu? borde ja klippa mig?



ha en fortstt bra kväll! :)

2009-11-14 @ 00:47:05
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits