En av fem plus en av fem

En ny dokumentärfilm av produktionsbolaget KU gör gällande att Göran Persson är skyldig till den tsunami som drabbade Thailand för något år sedan. Reportern visar en nakenbild på Carola. Det är för att få Andreas Carlgren intresserad av TV-skärmen. Jättesnabbt efteråt visar reportern med pekpinnar på ordet "fjärilseffekten", skrivet i somalisk sand. Det är för att få Andreas Carlgren att förstå. Ett dopp vid egen brygga, en svallvåg och en översköljd Laila. En annan reporter, till vardags i TV 3´s intressanta program Insider, berättar att en av fem lumparkillar misstänker att det kan ha gått till så. Hela tjugo procent av lumparkillarna gissar att Laila var full denna olycksaliga dag. Om Göran hade flytväst verkar ingen bry sig om. Trots att Andreas Carlgren borde påpeka att det vore politiskt korrekt om flytvästen varit på. Men kanske Carlgren är pömsig vid detta lag? Sex ynka grader varmare i rummet gör ju sånt med oss män.

"Insider är en del av den verklighet programmet säger sig spegla", sjunger barnen i Gnesta till de som fortfarande orkar bry sig om dem. Insändare i KP tyder på att Belinda Olsson och Katrin Z intresserar sig för kvasifrågor a´la Europeiska Unionen dessa dagar och har lämnat de jordnära och verkliga frågorna till who ever cares. KP-insändarna vet inte om det handlar om ekonomi eller karriär. Kvar står barnen i Gnesta och låter Solax-Stridh få dem att glömma allt som har med att skilja på blått och rosa att göra. Trots att hon inte har basröst lyder de. Ack trohet; Katrin lär.

Inte ens om han skulle vilja skulle Andreas Carlgren kunna rangordna Eu, Bolbompa-Kitty, Vinter-OS och valperidods-KU-förhör. En insändare i KP tror att det beror på att Carlgren aldrig har en kreativ lösning på ett problem. Tydligen handlar allt Carlgren säger om vad andra gjort för fel. Ingenting han säger handlar om hur saker och ting skulle kunna bli bättre eller rätt. Det är synd, men skam. En enda egen åsikt som inte handlar om missnöje över andra skulle kunna...fjärilseffekt...leda till någon form av revolution. Men men men, Ulf Lundell och medelålders kvinnor - vi har redan varit där. Det får inte bli någon slags folkpartiblogg av det här, trots att den hängt med ett tag.

Vi måste återgå till fjärilseffekten. Allt borde handla om nakenbilder på Carola. Enligt säkra källor är hon lika desperat som ensam dessa dagar. Den som kommer över sex-tapen eller bilderna kan väl skicka dem med vanlig post? Det krävs väl ingen Joe Labero för något sånt?

Min första pinsamhet är tafatthet, den andra är gnällighet, den tredje lär vara någon form av mytomani...det återstår att se...en av fem lumparkillar känner någon som tänker långsamt, tjugo procent av lumparna tror att det finns människor ibland oss som sprider sjukdomar över åldersgränserna. Vad har det med Joe Labero att göra? Det kommer Andreas Carlgren att förklara så snart Belinda Olsson lämnar över den gyllene pennan och Katrin Z bjussar ur kunskapens graal (jajaja - enligt Helge F ÄR det en bägare, enligt Helge F ÄR Da Vinci-koden skriven av nån jävla mohammedan som vill sprida osämja...tro honom inte, snälla.)



Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits