Bröder till berömda män o kvinnor

Folk som utbrustit: "Släkten är värst:":

Britta Borgs mindre teatrala busfrö till lillebror, Anders, fick sin första miniräknare vid elva års ålder. Resten är historia som ingen kommer minnas under proven på 2020-talet. Historia är, ärligt talat, i de flesta former ganska trist o krångligt. Vem minns till exempel idag vem som var skyldig till att den där bogporten lossnade? Eller vilka löften moderaterna gick på val till ens det förra valet? FRA? IPRED? Att göra svenskarna till världens mest kontrollerade folk efter nordkoreanerna? Det var inte Anders fel, inte Brittas heller, men det var inte poängen.

Kapellmästare Bo Kaspers mindre kända bror Karl Kasper är med i en kvintett, dock inte hans egen, utan någons som heter Mr Fun-key (and the Twittrande ones Quintet). Karl producerar även egen pasta som säljs genom Blåvitt. Smakar ganska OK al dente o med baconbitar i basilikasmaksatt tomatsås. Under en introduktionsfas fick man en skiva med broderns mest sålda sånger när man köpte ett pastapaket. På grund av en tvist där Bo ville att skivan skulle heta "Best of" o omvärlden föredrog "Mest sålda" så drogs skivan in o användes som grisfoder i Mexiko.

Torsten Flincks någotsånär stabila halvbror Buster Flinck. Han o systern Barbro bor ihop o arbetar båda på Gula Sidornas reklamavdelning. Buster klättrar i träd på sin fritid. Att bestiga en gran eller finna sig i toppen av tallen! Barbro finns för övrigt på pins o stickers från 80-talet, som någon symbol för en lokal nattkrog.

På grund av slarv eller obetänksamhet o ett tidigare äktenskap så heter Frederick Federleys storebror också Frederick Federley. Det ställer sällan till så stora problem som man kan föreställa sig. Trots att de inte anser sig ha någon närmare kontakt så har bröderna gemensam hotmailadress. De svarar sällan. När de gör det, är de usla på att förklara närmare vilken Frederick som svarat.

Integrationsarbetaren Chiman Sendis tvillingsyster Cindy är inte en bror. Ingen har sett henne, få har hört om henne. Tydligen är hon blonderad o arbetar som kemist i Södertälje. Chiman förnekar systerns existens o påstår att det är henne själv folk sett smyga runt i såväl Flen som Katrinehom på sistone. Chiman tittar för mycket på film.

Jörgen Danielssons bror Mikael är före detta fotbollsspelare på elitnivå. Mikael har myntat ordet "Klackspark" o uppvisat äkta syskonkärlek genom att ge ordet till Jörgen. Det händer att Jörgen lånar en boll av Mikael som han placerar på sitt skrivbord vissa dagar när han är bakfull eller har roligare saker för sig än att arbeta. Dessa dagar blir inte många beslut fattade. Det lär tydligen vara en stor fördel för folk som drabbas av Jörgens nycker o privata åtgärder. Journalisten Kägo blev nyligen nekad en intervju med bollen, inte av Jörgen men av någon Stockholmare som heter Hans Ekström. Det var oklart varför Hans nekade Kägo. Tydligen skulle historien itself ge förklaringen.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits