Ifrågasatt

Ibland blir man bestört över vilken misstro man bemöts med:

http://kent.nu/forum_2003/topic.asp?TOPIC_ID=20624&whichpage=1


Sådana dagar känns det som att man lika gärna kan lägga ned verksamheten. Vitsen med att berätta hur det ligger till är ju att bli trodd. Jag kan ärligt säga att jag blev mycket ledsen när jag läste denna debatt.

Jag citerar Alexandra Pascalidou: "Måste jag hålla tyst för att bli tagen på allvar?" 

Kommentarer:
Postat av: kommerhem

Jag förstår din upprördhet. Ingen tror på vad jag skriver heller, inte minst jag själv. Men Kent tror på oss. Men inte Lena Nyman, har jag hört. Vem ska man lita på?

2005-11-24 @ 18:45:23
Postat av: Johanna

Har jag fått en vink från ovan nu?

Jag har inte nått nätet på hela dagen, har gjort enträgna försök och svurit mycket under hela dagen. Men när jag klickar på länken till kommerotardig, då öppnar sig både himlen och nätet. På samma gång. Ner kom en gubbe i vitt f ö, och hade synpunkter på att jag svurit så mycket i dag. Jag sa åt honom att hoppa och skita, då sa det poff och han försvann.

Men ändå liksom, är det kanske meningen att jag inga andra gudar ska hava jämte dig?

Postat av: kommerotardig

kommerhem: Jag litar på dig tills du bevisar motsatsen. Appropå något helt annat: Om Fridolin istället skrivit "som en rullande sten" hade det varit alltför talande för hans eget bästa.

Johanna: Man måste lita på gud. Fast var och en sin egen gud. Och vi verkar vara varandras. Johanna, jag vill ha fred på jorden och en brun hund i julklapp!

2005-11-25 @ 09:18:19

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits