Jag mötte Lassie

På radion sjunger Totta Näslund - vila i frid - "Alltid inom mig". Det är en duett med en liten flicka. Hon är jätteung och pytteliten. Det är inte någon man ligger med. Man ligger med Rickforsare. Rickforsare är till för att ligga med. Inte små flickor.

Min granne har inte legat med Rickfors. Hans inkallelseorder bör komma inom kort. Det märks på hans hippieanda - han har Roger Pontare som julstjärna. Det spelar ingen roll om han totalvägrar. Rickfors tar egna initiativ. Även min granne kommer bli man. Rickfors kommer att hitta honom. Det kommer att bli skönt att bli av med lite av fjollandan i grannskapet.

Totta sjunger duett. Man blir fruktansvärt sugen på att ligga med flickan han sjunger med. Jag kommer inte att få göra det. Det kommer hon berätta om i tidningarna inom kort. Det skulle kunna göra ont. Men jag tänker påstå att hon ljuger. Sedan går jag och har sex med Rickfors. Det ska bli skönt för henne.

Flickan som sjunger med Totta sjunger "Ligg med mig, så somnar vi i skedställning sedan". Det låter äkta, men jag vet att hon ljuger som den värsta Dede. Flickan kommer aldrig att låta mig betäcka henne. Det är hon för fin för. Eller jag för ful för.

Min andra granne bär ner sin hund för trapporna för att ta henne på promenad.

Kommentarer:
Postat av: Fralle

Haha, en mycket träffande beskrivning!
Riktigt bra Blogg detta du...


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits